Skip to main content

Find your career! Advanced Food Technology Engineering studies at Xamk (2 cr)

Code: AV00FK34-3002

General information


Timing

21.01.2025 - 31.12.2025

Number of ECTS credits allocated

2 op

Virtual portion

2 op

Mode of delivery

Distance learning

Unit

Open UAS and Continuing education

Campus

Ecampus

Teaching languages

  • Finnish

Degree programmes

  • Open University of Applied Sciences

Teachers

  • Marjo Malinen

Objective

Osaat tunnistaa vahvuuksiasi ja mielenkiinnonkohteitasi elintarvikealaa kohtaan.
Osaat hakea opiskelupaikkaa kehittyvä elintarviketekniikka insinööriopintoihin.
Tiedät mistä sisällöistä opinnot koostuvat.
Tiedät mitä kaikkea elintarvikealan insinöörin työtehtäviin voi kuulua.
Tiedät miten elintarvikealalla otetaan huomioon kiertotalous ja yksilön terveys.

Content

Millaisia kehittyvä elintarviketekniikka insinööriopinnot ovat?
Millaisia vahvuuksia ja ominaisuuksia alalla työskentely vaatii?
Mihin haasteisiin elintarvikeala vastaa toiminnallaan yhteiskunnassa?
Mitä pääsyvaatimuksia on kehittyvä elintarviketekniikka insinööriopintoihin?
Miten Xamkiin haetaan opiskelijaksi?

Opiskelumateriaali

Koottu kokonaisuudessaan opintojakson verkkoalustalle Learniin.

Yksilölliset oppimisväylät

Opintojakso toteutetaan verkko-opintoina Learn-verkkoalustalla.
Opintojaksolla tehdään oppimistehtäviä eri osa-alueisiin tutustuttua. Tenttiä ei ole.
Opintojakson tehtävät voi tehdä itsenäisesti oman aikataulun mukaisesti.
Opintojaksolla ei ole ryhmätöitä tai aikaan sidottuja verkkoluentoja.

Tentit ja muut määräajat

Learn-verkko-oppimisympäristössä olevat tehtävät tehdään omaan tahtiin, ei tenttiä tai määräaikoja. Kaikki tehtävät tulee kuitenkin olla tehtyinä 31.12.2024 mennessä, jolloin opintojakson suoritusaika päättyy.

Opiskelijan työmäärä

2 opintopistettä vastaa 54 tuntia opiskelijan työtä.

Toteutuksen osien kuvaus

Tutustuminen elintarvikealaan yleisesti. 0,25 op
Opiskelu Xamkissa ja kehittyvä elintarviketekniikka insinööri koulutusohjelmassa. 0,5 op
Elintarvikealan insinöörin työtehtävät. 0,5 op
Vastuullisuus ja omavaraisuus elintarvikealalla 0,25 op
Yksilön terveyden ja ympäristön kantokyvyn huomioiminen elintarvikealalla. 0,5 op

Further information

Opintojakso sisältyy Xamk Pulsen tarjontaan.
Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua tälle toteutukselle.

Evaluation scale

Approved/Failed

Assessment methods and criteria

Hyväksytysti suoritetut tehtävät.

Further information

Opintojakso sisältyy Xamk Pulsen tarjontaan.
Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua tälle toteutukselle.