Skip to main content

Beer School (3 cr)

Code: CO00FP87-3001

General information


Enrollment
04.11.2024 - 06.01.2025
Registration for the implementation has ended.
Timing
04.02.2025 - 30.04.2025
Implementation is running.
Number of ECTS credits allocated
3 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
3 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Opetuksen hallinto ja kehittäminen
Campus
Ecampus
Teaching languages
Finnish
Seats
15 - 200
Teachers
Eeva Koljonen
Groups
RIPA25
Cross-institutional studies
Course
CO00FP87
No reservations found for realization CO00FP87-3001!

Objective

Tavoitteena on oppia tuntemaan oluen raaka-aineet ja ymmärtämään niiden ja oluen valmistusprosessin vaikutus oluen makuun. Tavoitteena on oppia oluen aistinvaraista arviointia ja tunnistamaan oluiden makuprofiileja ja myös oluen virhemakuja. Tavoitteena on oppia tuntemaan keskeiset oluttyyliit, oluen tarjoilun ja oluen ja ruuan yhdistämisen periaatteet. Lisäksi tavoitteena on oppia soveltamaan olutosaamista case tehtävässä, jonka voit valita omiin tavoitteisiisi sopivaksi vaikkapa omalle työpaikalle tehtäväksi.

Content

Oluen raaka-aineet ja valmistus
Oluttyylit ja oluiden ryhmittely
Oluen tarjoilu
Oluen aistinvarainen arviointi
Oluen ja ruuan yhdistäminen
Oluttrendit

Course material

Opiskelumateriaali on linkkeinä Learn-alustalla. Opintojaksolla ei ole aikatauluun sidottuja luentoja eikä pakollisia ryhmätöitä. Luennot ovat tallenteina alustalla.

Study forms and methods

This course is for CampusOnline-students, not for Xamk degree students.

RDI and work-related cooperation

Case-tehtävän voi kytkeä työelämään tai harrastuksiin.

Timing of exams and assignments

Opintojaksolle on laadittu suositussuoritusaikataulu, jota noudattamalla opintojakson suorittaminen sujuu suositusajassa.
Opiskelija voi kuitenkin edetä joustavasti oman aikataulun mukaan, myös tentit voi suorittaa haluamanaan aikana. Opintojaksoon ei sisälly ryhmätöitä tai liveluentoja.

Student workload

Opintojakson laajuus on 3 opintopistettä, yksi opintopiste vastaa 27 h opiskelijan työtä, kokonaistyömäärä on 81 tuntia. Opskelijan työmäärä koostuu verkkoluennoista, kirjallisuuteen ja materiaaliin tutustumisesta, tehtävistä ja verkkotenteistä. Suorittamiseen on hyvä varata noin 1,5 kuukautta.
Todelliseen työmäärään vaikuttavat opiskelutaidot ja aiempi osaaminen aihepiiristä.
Englanniksi

Course part description

Oluen valmistus, oluttyylit- ja trendit ja oluen tarjoilu 1 op
Oluen aistinvarainen arviointi ja yhdistäminen ruokaan 1 op
Case-tehtävä 1 op

Evaluation scale

1-5

Assessment methods and criteria

Opintojakson suoritus koostuu arvioitavista verkkotenteista ( 2 kpl) ja ne arvioidaan arvosanalla 0-5.
Opintojaksoon kuuluu vertaisarvioitava Case-tehtävä, jonka arviointi on arviointi hyväksytty/hylätty.
Opintojakson kokonaisarvosana muodostuu keskiarvona arvioitavista tenteistä ja tehtävistä.

Go back to top of page