Työlainsäädäntö matkailu- ja ravitsemisalalla (1op)
Toteutuksen tunnus: AV00FQ58-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 14.01.2025 - 30.11.2025
- Toteutus on käynnissä.
- Opintopistemäärä
- 1 op
- Lähiosuus
- 1 op
- TKI-osuus
- 1 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- Avoin AMK ja täydennyskoulutus
- Toimipiste
- Mikkelin kampus
- E-kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Täydennyskoulutus
- Opettajat
- Laura Pulkkinen
- Sini Laukkanen
- Ryhmät
-
HANKEJOKOES24Hanke Joustavia koulutusmalleja matkailu- ja ravitsemisalan työntekijöiden osaamisen kehittämiseen Etelä-Savossa
-
AVHANKE24Avoin AMK hankekoulutus 2024
- Opintojakso
- AV00FQ58
Toteutukselle Työlainsäädäntö matkailu- ja ravitsemisalalla AV00FQ58-3001 ei valitettavasti löytynyt varauksia. Varauksia ei ole mahdollisesti vielä julkaistu tai toteutus on itsenäisesti suoritettava.
Tavoitteet
Opintojaksolla opit työlainsäädännön periaatteiden soveltamista matkailu- ja ravitsemisalalla. Syventää teoriaosaamistasi ja yhteistyötaitojasi pellillisin keinoin lähiopetuksessa.
Sisältö
Kuinka sovellat työlainsäädännön periaatteita matkailu- ja ravitsemisalalla?
Miten hyödynnät työlainsäädännön teoriatietoa matkailu- ja ravitsemisalan työelämän tilanteissa?
Opiskelumateriaali
Opintojakson kaikki materiaali on sähköisenä Learn-oppimisympäristössä.
Opiskelumuodot ja -menetelmät
Opintojaksolla on verkko-opetuksena työlainsäädännön webinaari (3 h), sekä pelillisin menetelmin toteuttavat lähiopetuskerrat kampuksella. Opiskelija valitsee itselleen sopivimman paikkakunnan joko Mikkelin tai Savonlinnan. Lähitoteutuksen ajankohdat Mikkelissä 22.1.2025 klo 12.00–15.30 ja Savonlinnassa 23.1.2025 klo 12.00–15.30.
Työlainsäädäntöä sovelletaan pelillisessä lähiopetuksessa ryhmätyönä sekä itsenäisesti tehtävässä kirjallisessa oppimistehtävässä. Kirjallisessa tehtävässä peilataan omaa osaamista työlainsäädännön teoriaan. Itsenäisesti työstettävä kirjallinen tehtävä palautetaan opettajalle arvioitavaksi.
TKI ja työelämäyhteistyö
Opiskelija tekee oppimistehtävän omaan työpaikkaansa/työtehtäväänsä.
Koulutus tuotetaan ja toteutetaan Joustavia koulutusmalleja matkailu- ja ravitsemisalan työntekijöiden osaamisen kehittämiseen Etelä-Savossa -hankkeessa. Hankeaika 1.8.2023–31.5.2025.
Tenttien ja tehtävien ajoittuminen
Oppimistehtävän palautus joustavasti 31.5.2025 asti.
Opiskelijan työmäärä
1 opintopiste vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä.
Toteutuksen osien kuvaus
Työlainsäädännön periaatteet (webinaari).
Työlainsäädännön soveltaminen.
Lisätietoja opiskelijoille
Koulutus toteutetaan Joustavia koulutusmalleja matkailu- ja ravitsemisalan työntekijöiden osaamisen kehittämiseen Etelä-Savossa -hankkeessa.
Xamkin tutkinto-opiskelijat tai polkuopiskelijat eivät voi ilmoittautua tälle toteutukselle.
Arviointiasteikko
1-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Oppimistehtävä, jossa hyödynnetään teemojen mukaisia sisältöjä.