Siirry suoraan sisältöön

Työlainsäädäntö matkailu- ja ravitsemisalalla (1op)

Toteutuksen tunnus: AV00FQ58-3001

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
14.01.2025 - 30.11.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
1 op
Lähiosuus
1 op
TKI-osuus
1 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Avoin AMK ja täydennyskoulutus
Toimipiste
Mikkelin kampus
E-kampus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Täydennyskoulutus
Opettajat
Laura Pulkkinen
Sini Laukkanen
Ryhmät
HANKEJOKOES24
Hanke Joustavia koulutusmalleja matkailu- ja ravitsemisalan työntekijöiden osaamisen kehittämiseen Etelä-Savossa
AVHANKE24
Avoin AMK hankekoulutus 2024
Opintojakso
AV00FQ58

Toteutukselle Työlainsäädäntö matkailu- ja ravitsemisalalla AV00FQ58-3001 ei valitettavasti löytynyt varauksia. Varauksia ei ole mahdollisesti vielä julkaistu tai toteutus on itsenäisesti suoritettava.

Tavoitteet

Opintojaksolla opit työlainsäädännön periaatteiden soveltamista matkailu- ja ravitsemisalalla. Syventää teoriaosaamistasi ja yhteistyötaitojasi pellillisin keinoin lähiopetuksessa.

Sisältö

Kuinka sovellat työlainsäädännön periaatteita matkailu- ja ravitsemisalalla?
Miten hyödynnät työlainsäädännön teoriatietoa matkailu- ja ravitsemisalan työelämän tilanteissa?

Opiskelumateriaali

Opintojakson kaikki materiaali on sähköisenä Learn-oppimisympäristössä.

Opiskelumuodot ja -menetelmät

Opintojaksolla on verkko-opetuksena työlainsäädännön webinaari (3 h), sekä pelillisin menetelmin toteuttavat lähiopetuskerrat kampuksella. Opiskelija valitsee itselleen sopivimman paikkakunnan joko Mikkelin tai Savonlinnan. Lähitoteutuksen ajankohdat Mikkelissä 22.1.2025 klo 12.00–15.30 ja Savonlinnassa 23.1.2025 klo 12.00–15.30.

Työlainsäädäntöä sovelletaan pelillisessä lähiopetuksessa ryhmätyönä sekä itsenäisesti tehtävässä kirjallisessa oppimistehtävässä. Kirjallisessa tehtävässä peilataan omaa osaamista työlainsäädännön teoriaan. Itsenäisesti työstettävä kirjallinen tehtävä palautetaan opettajalle arvioitavaksi.

TKI ja työelämäyhteistyö

Opiskelija tekee oppimistehtävän omaan työpaikkaansa/työtehtäväänsä.

Koulutus tuotetaan ja toteutetaan Joustavia koulutusmalleja matkailu- ja ravitsemisalan työntekijöiden osaamisen kehittämiseen Etelä-Savossa -hankkeessa. Hankeaika 1.8.2023–31.5.2025.

Tenttien ja tehtävien ajoittuminen

Oppimistehtävän palautus joustavasti 31.5.2025 asti.

Opiskelijan työmäärä

1 opintopiste vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä.

Toteutuksen osien kuvaus

Työlainsäädännön periaatteet (webinaari).
Työlainsäädännön soveltaminen.

Lisätietoja opiskelijoille

Koulutus toteutetaan Joustavia koulutusmalleja matkailu- ja ravitsemisalan työntekijöiden osaamisen kehittämiseen Etelä-Savossa -hankkeessa.

Xamkin tutkinto-opiskelijat tai polkuopiskelijat eivät voi ilmoittautua tälle toteutukselle.

Arviointiasteikko

1-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Oppimistehtävä, jossa hyödynnetään teemojen mukaisia sisältöjä.

Siirry alkuun