Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen (5op)
Toteutuksen tunnus: MR00DU62-3011
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 10.11.2025 - 21.11.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
- Ajoitus
- 09.03.2026 - 30.04.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- TKI-osuus
- 1 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
- Toimipiste
- E-kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 1 - 50
- Koulutus
- Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
- Opettajat
- Hanna Pajari-Seppänen
- Laura Pulkkinen
- Vastuuopettaja
- Laura Pulkkinen
- Ryhmät
-
MRKT24SVMatkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
- Opintojakso
- MR00DU62
Toteutuksella on 4 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 4 t 0 min.
| Aika | Aihe | Tila |
|---|---|---|
|
Ma 09.03.2026 klo 18:00 - 19:00 (1 t 0 min) |
Aloitusinfo: Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen MR00DU62-3011 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Ke 18.03.2026 klo 16:30 - 17:30 (1 t 0 min) |
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen MR00DU62-3011 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
To 26.03.2026 klo 17:00 - 18:00 (1 t 0 min) |
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen MR00DU62-3011 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Ma 20.04.2026 klo 17:00 - 18:00 (1 t 0 min) |
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen MR00DU62-3011 |
Ohjaustapaaminen
|
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.
Arviointi
Opiskelija osaa
käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä.
hahmottaa tehtäväkokonaisuuksia.
toimia asiakkaiden, käyttäjien, kohderyhmien kanssa.
käyttää keskeisiä oman alan malleja, menetelmiä, ohjelmistoja ja tekniikoita.
toimia tiimin jäsenenä tavoitteellisesti.
perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti.