Siirry suoraan sisältöön

Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen (5op)

Toteutuksen tunnus: MR00DU62-3011

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
10.11.2025 - 21.11.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
09.03.2026 - 30.04.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
TKI-osuus
1 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
Toimipiste
E-kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
1 - 50
Koulutus
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
Opettajat
Hanna Pajari-Seppänen
Laura Pulkkinen
Vastuuopettaja
Laura Pulkkinen
Ryhmät
MRKT24SV
Matkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
Opintojakso
MR00DU62

Toteutuksella on 4 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 4 t 0 min.

Aika Aihe Tila
Ma 09.03.2026 klo 18:00 - 19:00
(1 t 0 min)
Aloitusinfo: Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen MR00DU62-3011
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ke 18.03.2026 klo 16:30 - 17:30
(1 t 0 min)
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen MR00DU62-3011
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
To 26.03.2026 klo 17:00 - 18:00
(1 t 0 min)
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen MR00DU62-3011
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Ma 20.04.2026 klo 17:00 - 18:00
(1 t 0 min)
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen MR00DU62-3011
Ohjaustapaaminen
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Arviointi

Opiskelija osaa
käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä.
hahmottaa tehtäväkokonaisuuksia.
toimia asiakkaiden, käyttäjien, kohderyhmien kanssa.
käyttää keskeisiä oman alan malleja, menetelmiä, ohjelmistoja ja tekniikoita.
toimia tiimin jäsenenä tavoitteellisesti.
perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti.

Siirry alkuun