Siirry suoraan sisältöön

Matkailu- ja ravitsemisalan organisaatiot muutoksessa (5op)

Toteutuksen tunnus: MR00EY98-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
07.04.2026 - 19.04.2026
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
01.08.2026 - 20.12.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (ylempi amk)
Opettajat
Riitta Tuikkanen
Kirsi Kuusisto
Vastuuopettaja
Kirsi Kuusisto
Ryhmät
MRMI26SVY
Matkailu- ja palveluliiketoiminta, ylempi amk
Opintojakso
MR00EY98

Toteutuksella on 3 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 21 t 0 min.

Aika Aihe Tila
To 05.11.2026 klo 09:00 - 16:00
(7 t 0 min)
Matkailu- ja ravitsemisalan organisaatiot muutoksessa MR00EY98-3002
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Pe 06.11.2026 klo 09:00 - 16:00
(7 t 0 min)
Matkailu- ja ravitsemisalan organisaatiot muutoksessa MR00EY98-3002
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Pe 04.12.2026 klo 09:00 - 16:00
(7 t 0 min)
Matkailu- ja ravitsemisalan organisaatiot muutoksessa MR00EY98-3002
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Tavoitteet

Tunnistat organisaation muutostilanteita ja ymmärrät esihenkilön roolin muutosjohtamisessa.
Osaat johtaa muutosta ja tukea organisaation sopeutumista muuttuviin olosuhteisiin.

Sisältö

Mitä on muutosjohtaminen?
Mitä muutokset tarkoittavat organisaation toiminnassa?
Mitä vaiheita voi kuulua muutosprosessiin?
Millaisia muutosjohtamisen malleja on olemassa ja kuinka niitä voi soveltaa muutostilanteissa?
Miten viestit muutostilanteissa?

Arviointi

Opiskelija osaa
a. hankkia, käsitellä, tuottaa ja arvioida kriittisesti monialaista tietoa erityisosaamisalueellaan.
b. ratkaista vaativia ongelmia tutkimus-, kehittämis- ja /tai innovaatiotoiminnassa.
c. arvioida ja johtaa itsenäisesti yksittäisten ihmisten sekä ryhmien toimintaa.
d. vastata ja kehittää toimintoja itsenäisesti.
e. arvioida strategisia lähestymistapoja ja perustella niiden käyttöä johtamisen ja kehittämisen näkökulmasta.
f. työskennellä itsenäisesti alan asiantuntijatehtävissä tai yrittäjänä.
g. viestiä asiantuntevasti sekä johdonmukaisesti suullisesti ja kirjallisesti.

Arviointiasteikko

1-5

Siirry alkuun