Siirry suoraan sisältöön

Biotechnology (5 op)

Toteutuksen tunnus: EE00CX30-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.12.2019 - 10.01.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
06.01.2020 - 30.04.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Metsätalouden ja elintarvike- ja ympäristöteknologian koulutusyksikkö
Toimipiste
Mikkelin kampus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Degree Programme in Environmental Engineering
Opettajat
Hannu Poutiainen
Vastuuopettaja
Hannu Poutiainen
Ryhmät
EEMI18SP
Environmental Engineering, full-time studies
Opintojakso
EE00CX30
Toteutukselle EE00CX30-3001 ei löytynyt varauksia!

Tavoitteet

You know how the key industrial biotechnological products are produced and their benefits. You know the areas of green (agricultural), white (industrial) and red (medical) biotechnology and the products and services within these sectors.

Sisältö

How are fermentative products made?
What are enzymes and how are they produced?
How are various biotechnological products used, and what are their benefits?
What are biosensors and how are they used in environmental analytics?
What is the vision of continual development in this field?

Arviointi

Students can
a. use professional vocabulary and concepts in an expert way in different situations.
b. evaluate information sources critically.
e. choose appropriate models, methods, software and techniques according to the purpose and justify these choices.
g. apply critically the ethical principles of the professional field in different situations.

Arviointiasteikko

1-5

Siirry alkuun