Skip to main content

Hospitality business environment (5 cr)

Code: MR00AE96-3008

General information


Enrollment
15.08.2019 - 30.08.2019
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.08.2019 - 31.12.2019
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
2 cr
Virtual portion
3 cr
RDI portion
3 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Mikkeli Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
Sirpa Sahinjoki
Teacher in charge
Sirpa Sahinjoki
Groups
MRKT19SV
Tourism and service business, online studies
Course
MR00AE96
No reservations found for realization MR00AE96-3008!

Objective

You can describe hospitality as a concept, field of business and as professions. You can describe what skills and competence you need in this business field. You can describe how this business produces experiential customer services. You can use field-specific statistics and publications to find information about and describe the present status and the future prospects of your field. You can work as a goal-oriented individual and team member in all kinds of organizations in your field. You can develop and improve on entrepreneurship with your own doing You know different sectors of business and the meaning of entrepreneurship in the society You know how to network with different kind of agents, professionals and companies You recognize your own sector of business in the Russian society and in Russian businesses

Content

What is meant by tourism and hospitality as concepts? What professions and fields are included in this field of business? What kind of skills and competence do you need in this field and in the various business environments?

Study forms and methods

Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Opintojakso kuuluu matkailu- ja ravitsemispalvelut toimialana moduuliin.
Moduulin kuuluvat opintojaksot: Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristö, Asiakas palvelujen keskiössä ja Kestävyys, laatu ja turvallisuus.
Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristön opetus:
Lähiopetukseen osallistuminen ja opintojaksotehtävät 2 op.
Moduulitehtävä 3op.

Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
Voit suorittaa opintojakson integroituna työpaikkaasi.
Opintojaksoon kuuluvien tehtävien tekeminen itsenäisesti. 2 op
Moduulitehtävän suorittaminen itsenäisesti. 3 op
Jos valitset opintoja nopeuttavan oppimisväylän, keskustele suorituksesta opettajan kanssa.

Työhön integroitu oppimisväylä:
Opintojaksoon kuuluvien tehtävien tekeminen itsenäisesti. 2op
Moduulitehtävän suorittaminen itsenäisesti. 3 op
Jos valitset opintoja nopeuttavan oppimisväylän, keskustele suorituksesta opettajan kanssa.

Assessment criteria, good (3)

Students can a) use professional terminology systematically. b ) look for information in the key information sources of the field. c) identify interrelated tasks. d) cooperate with customers, users and target groups. f) work as a goal-oriented team member.

Qualifications

No prerequisites

Go back to top of page