Siirry suoraan sisältöön

Future challenges in hospitality services (5 op)

Toteutuksen tunnus: MR00CV64-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
15.08.2019 - 30.08.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.08.2019 - 20.12.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
3 op
Virtuaaliosuus
2 op
TKI-osuus
2 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
Toimipiste
Mikkelin kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 30
Koulutus
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (ylempi amk)
Opettajat
Riitta Tuikkanen
Vastuuopettaja
Riitta Tuikkanen
Ryhmät
MRMI19SY
Matkailu- ja palveluliiketoiminta, ylempi amk
Opintojakso
MR00CV64
Toteutukselle MR00CV64-3003 ei löytynyt varauksia!

Tavoitteet

Osaat hankkia, käsitellä, tuottaa ja arvioida kriittisesti monialaista ennakointitietoa matkailu- ja ravitsemisalan kuluttajakäyttäytymisen ja toimintaympäristön muutoksista
Osaat hyödyntää ennakointia ja innovaatio-osaamista elämys- ja palveluliiketoiminnan vaativien ongelmien ratkaisemisessa
Osaat arvioida ja perustella ennakoinnin ja innovaatioiden merkitystä matkailu- ja ravitsemisalan johtamisessa ja kehittämisessä sekä strategisessa päätöksenteossa

Sisältö

Kuinka hankit, käsittelet, tuotat ja arvioit kriittisesti monialaista ennakointitietoa matkailu- ja ravitsemisalan kuluttajakäyttäytymisen ja toimintaympäristön muutoksista?
Miten hyödynnät ennakointia ja innovaatio-osaamista elämys- ja palveluliiketoiminnan kehittämisessä?
Mikä on ennakoinnin ja innovaatioiden merkitys matkailu- ja ravitsemisalan johtamisessa ja kehittämisessä sekä strategisessa päätöksenteossa?

Arviointi

Opiskelija
a) osaa arvioida ja hyödyntää kriittisesti monialaista ennakointitietoa matkailu- ja ravitsemisalan kuluttajakäyttäytymisen ja toimintaympäristön muutoksista.
b) osaa ratkaista luovasti vaativia ongelmia hyödyntäen ennakointia ja innovaatio-osaamista.
e) osaa arvioida ja perustella ennakoinnin ja innovaatioiden merkitystä matkailu- ja ravitsemisalan johtamisessa ja kehittämisessä sekä strategisessa päätöksenteossa.
f) kykenee oman erityisosaamisalueensa vaativaan kansainväliseen viestintään ja vuorovaikutukseen erilaisissa toimijayhteisöissä.

Opiskelumateriaali

Ilmoitetaan opintojakson alussa.

Opiskelumuodot ja -menetelmät

Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Opintojakso käynnistyy ennakkotehtävällä 7.10. Opintojaksoon liittyvät kontaktiopetuspäivät ovat 31.10. – 1.11. ja 29.11. Opintojakso on integroitu Xamkin TKI-toimijoiden järjestämiin Matkailu- ja ravitsemisalan tulevaisuusviikkojen tapahtumiin. Opintojakson toteutuksesta tulee tarkempaa kuvausta Futureviikkojen ohjelman valmistuttua.
Opiskelijan työmäärä: Kontaktiopetus ja ennakkotehtävä 30 h, oppimistehtävä 60 h, oppimispäiväkirja 20 h.

Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
Työhön integroitu oppimisväylä on mahdollinen, jos esim. työskentelet restonomin ammattialaan liittyvässä yrityksessä tai organisaatiossa tai ammattialaan liittyvissä työtehtävissä. Tällöin voit suorittaa opintojakson työpaikallasi/projektissa joko kokonaan tai osittain. Oppiminen edellyttää, että työssäsi perehdyt opintojaksolla käsiteltäviin teemoihin ja hallitset ne sekä teoriassa että käytännössä. Oppimistehtävien sisällöstä sinun tulee aina sopia opintojakson opettajan kanssa.

Työhön integroitu oppimisväylä:
Voit sopia opintojakson nopeutetusta suoritustavasta opettajan kanssa.

Tenttien ja tehtävien ajoittuminen

Ei tenttiä

Opiskelijan työmäärä

Opiskelijan työmäärä: Kontaktiopetus ja ennakkotehtävä 30 h, oppimistehtävä 60 h, oppimispäiväkirja 20 h.

Lisätietoja opiskelijoille

Opintojaksoon liittyvät kontaktiopetuspäivät ovat 31.10. – 1.11. ja 29.11.

Arviointiasteikko

1-5

Siirry alkuun