Siirry suoraan sisältöön

ValmisruokaprosessitLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: HAM0ER94

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Osaat arvioida valmisruokien prosessointiin, turvallisuuteen ja laadullisiin ominaisuuksiin liittyviä tekijöitä sekä tunnistaa valmisruokien luokittelutapoja.
Osaat esitellä valmisruokaprosesseja.

Sisältö

Miten erilaisia valmisruokavalmisteita prosessoidaan?
Miten valmisruokien turvallisuutta hallitaan?
Millä eri tavoin valmisruokia luokitellaan?
Miten arvioida ravitsemuksellisia ominaisuuksia sekä valmisruokiin liittyvää kuluttajakäyttäytymistä?

Arviointi

Opiskelija
- osaa erilaisia valmisruokaprosesseja
- osaa luokitella valmisruokia
- arvioida valmisruokien turvallisuutta ja erilaisia keinoja sen hallintaan
- ymmärtää kuluttajakäyttäytymistä ja valmisruokien ravitsemukseen liittyviä tekijöitä

Siirry alkuun