Matkailu- ja ravitsemisala toimialana ja alan tulevaisuusLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: THB0FR88
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Opetuskieli
- englanti
- Korkeakoulu
- Peppi
Osaamistavoitteet
Osaat kuvata matkailu- ja ravitsemisalan eri toimialoja.
Tiedät toimijaverkoston roolit ja yhteistyön merkityksen organisaation toiminnassa.
Tiedät matkailu- ravitsemisalaa ohjaavia keskeisiä kansainvälisiä, kansallisia ja alueellisia strategioita sekä säännöksiä.
Osaat kuvata matkailu- ja ravitsemisalan tulevaisuuden kehitysnäkymiä.
Sisältö
Mistä osa-alueista matkailu- ja ravitsemisalan toimialaklusteri koostuu ja mitä erityispiirteitä alalla on?
Mikä merkitys matkailu- ja ravitsemisalan eri toimialojen yhteistyöllä on alan organisaatioiden toiminnassa?
Mitä ovat monikulttuurisuustaidot ja miten niitä voidaan hyödyntää alalla?
Millaisia matkailu- ja ravitsemisalaa ohjaavia keskeisiä kansainvälisiä, kansallisia ja alueellisia strategioita sekä säännöksiä on?
Millaisia tulevaisuudennäkymiä matkailu-ja ravitsemisalalla on?
Arviointi
Opiskelija osaa
käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä.
etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä
hahmottaa tehtäväkokonaisuuksia.
toimia tiimin jäsenenä tavoitteellisesti.
perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti.