Siirry suoraan sisältöön

Matkailu- ja ravitsemisala toimialana ja alan tulevaisuusLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: THB0FR88

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
englanti
Korkeakoulu
Peppi

Osaamistavoitteet

Osaat kuvata matkailu- ja ravitsemisalan eri toimialoja.

Tiedät toimijaverkoston roolit ja yhteistyön merkityksen organisaation toiminnassa.

Tiedät matkailu- ravitsemisalaa ohjaavia keskeisiä kansainvälisiä, kansallisia ja alueellisia strategioita sekä säännöksiä.

Osaat kuvata matkailu- ja ravitsemisalan tulevaisuuden kehitysnäkymiä.

Sisältö

Mistä osa-alueista matkailu- ja ravitsemisalan toimialaklusteri koostuu ja mitä erityispiirteitä alalla on?

Mikä merkitys matkailu- ja ravitsemisalan eri toimialojen yhteistyöllä on alan organisaatioiden toiminnassa?

Mitä ovat monikulttuurisuustaidot ja miten niitä voidaan hyödyntää alalla?

Millaisia matkailu- ja ravitsemisalaa ohjaavia keskeisiä kansainvälisiä, kansallisia ja alueellisia strategioita sekä säännöksiä on?

Millaisia tulevaisuudennäkymiä matkailu-ja ravitsemisalalla on?

Arviointi

Opiskelija osaa 

käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä. 

etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä 

hahmottaa tehtäväkokonaisuuksia. 

toimia tiimin jäsenenä tavoitteellisesti. 

perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti.

Siirry alkuun