Siirry suoraan sisältöön

Kestävyys matkailu- ja ravitsemisalallaLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: THB0FR89

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
englanti
Korkeakoulu
Peppi

Osaamistavoitteet

Tunnet kestävään toimintaan liittyvät käsitteet, periaatteet ja osa-alueet.

Ymmärrät vastuullisuuden ja monikulttuurisuuden merkityksen alalla.

Tunnet kestävyyteen liittyviä ohjelmia ja kestävyyttä kehittäviä organisaatioita ja ymmärrät niiden merkityksen alan toiminnassa.

Osaat hankkia tietoa kestävän kehityksen toimenpiteistä.

Sisältö

Mitkä ovat kestävän matkailun keskeiset käsitteitä?

Mitkä ovat kestävän matkailun eri ulottuvuudet?

Mitä STF-ohjelma pitää sisällään?

Miten tuotat tietoa kestävän matkailun toimintaympäristön muutoksista?

Miten hyödynnät viimeisintä tietoa kestävyydestä alan kehittämisessä?

Arviointi

Opiskelija osaa

käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä eri tilanteissa.

arvioida käyttämiään tietolähteitä kriittisesti.

työskennellä tiimin jäsenenä asiantuntijatehtävissä työelämässä sekä huomata ja kuvata ammattialan ongelmia.

valita tarkoituksenmukaiset mallit ja menetelmät ja perustella valinnan.

edistää tiimin tavoitteellista toimintaa

soveltaa kriittisesti oman alan eettisiä periaatteita eri tilanteissa.

Siirry alkuun