Skip to main content

Food supervisionLaajuus (5 cr)

Course unit code: T54C300

General information


Credits
5 cr

Objective

Osoitat perehtyneisyyttä elintarvikevalvonnan perustehtäviin. Osaat keskeiset vaatimukset pakkausmerkinnöistä, elintarvikeparanteista, jäljitettävyydestä, kontaktimateriaaleista. Syvennät osaamistasi elintarviketurvallisuudesta. Tunnet ympäristöterveyden tiedonhallintajärjestelmiä.

Content

Mikä on elintarvikevalvonnan rooli erilaisissa tilanteissa jalostuksen eri vaiheissa ja epidemioissa? Miten Oiva-tarkastuksia tehdään? Minkälaisia valvonnan tiedonhallintajärjestelmiä on ja miten niitä käytetään? Mitä vaatimuksia on olemassa pakkausmerkinnöistä, elintarvikeparanteista, jäljitettävyydestä, kontaktimateriaaleista?

Qualifications

Valvonnan perusteet opintokokonaisuuden hallinta

Assessment criteria, good (3)

Osaat käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä eri tilanteissa jaarvioida käyttämiäsi tietolähteitä kriittisesti.  Osaat työskennellä tiimin jäsenenä asiantuntijatehtävissä työelämässä sekä huomata ja kuvata ammattialan ongelmia.

Go back to top of page