Hygiene passport and customer serviceLaajuus (3 cr)
Course unit code: AV00CY30
General information
- Credits
- 3 cr
- Teaching language
- Finnish
Objective
Tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet.
Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn perusteet.
Saat valmiuksia Eviran hygieniaosaamistestin suorittamiseen.
Omaksut asiakaslähtöisen palvelukäyttäytymisen periaatteet.
Content
Perehdyt STM:n asetuksessa n:ro 1115 3172 (23.11.2001) määriteltyihin osa-alueisiin, jotka elintarvikehuoneistossa työskentelevän henkilön on hallittava.
1. Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
2. Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
3. Henkilökohtainen hygienia
4. Puhtaanapito
5. Omavalvonta
6. Lainsäädäntö, viranomaiset
Asiakaspalvelu
- sisäinen ja ulkoinen asiakkuus
- asiakkaan kohtaaminen
- palvelutapahtuman vaiheet
- erilaiset asiakkaat
Further information
Opastus verkkotyöskentelyyn tapahtuu opiskelijan antaman sähköpostin välityksellä. Moodleen kirjautumisen jälkeen ohjaus tapahtuu Moodlessa.