Skip to main content

Hygiene passport and customer serviceLaajuus (3 cr)

Course unit code: AV00CY30

General information


Credits
3 cr
Teaching language
Finnish

Objective

Tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet.
Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn perusteet.
Saat valmiuksia Eviran hygieniaosaamistestin suorittamiseen.
Omaksut asiakaslähtöisen palvelukäyttäytymisen periaatteet.

Content

Perehdyt STM:n asetuksessa n:ro 1115 3172 (23.11.2001) määriteltyihin osa-alueisiin, jotka elintarvikehuoneistossa työskentelevän henkilön on hallittava.

1. Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
2. Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
3. Henkilökohtainen hygienia
4. Puhtaanapito
5. Omavalvonta
6. Lainsäädäntö, viranomaiset

Asiakaspalvelu
- sisäinen ja ulkoinen asiakkuus
- asiakkaan kohtaaminen
- palvelutapahtuman vaiheet
- erilaiset asiakkaat

Further information

Opastus verkkotyöskentelyyn tapahtuu opiskelijan antaman sähköpostin välityksellä. Moodleen kirjautumisen jälkeen ohjaus tapahtuu Moodlessa.

Go back to top of page