Siirry suoraan sisältöön

Hygieniapassi ja kesän asiakaspalveluun valmistautuminenLaajuus (3 op)

Opintojakson tunnus: AV00CY30

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet.
Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn perusteet.
Saat valmiuksia Eviran hygieniaosaamistestin suorittamiseen.
Omaksut asiakaslähtöisen palvelukäyttäytymisen periaatteet.

Sisältö

Perehdyt STM:n asetuksessa n:ro 1115 3172 (23.11.2001) määriteltyihin osa-alueisiin, jotka elintarvikehuoneistossa työskentelevän henkilön on hallittava.

1. Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
2. Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
3. Henkilökohtainen hygienia
4. Puhtaanapito
5. Omavalvonta
6. Lainsäädäntö, viranomaiset

Asiakaspalvelu
- sisäinen ja ulkoinen asiakkuus
- asiakkaan kohtaaminen
- palvelutapahtuman vaiheet
- erilaiset asiakkaat

Lisätiedot

Opastus verkkotyöskentelyyn tapahtuu opiskelijan antaman sähköpostin välityksellä. Moodleen kirjautumisen jälkeen ohjaus tapahtuu Moodlessa.

Siirry alkuun