Hygieniapassi ja kesän asiakaspalveluun valmistautuminenLaajuus (3 op)
Opintojakson tunnus: AV00CY30
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 3 op
- Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet.
Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn perusteet.
Saat valmiuksia Eviran hygieniaosaamistestin suorittamiseen.
Omaksut asiakaslähtöisen palvelukäyttäytymisen periaatteet.
Sisältö
Perehdyt STM:n asetuksessa n:ro 1115 3172 (23.11.2001) määriteltyihin osa-alueisiin, jotka elintarvikehuoneistossa työskentelevän henkilön on hallittava.
1. Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
2. Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
3. Henkilökohtainen hygienia
4. Puhtaanapito
5. Omavalvonta
6. Lainsäädäntö, viranomaiset
Asiakaspalvelu
- sisäinen ja ulkoinen asiakkuus
- asiakkaan kohtaaminen
- palvelutapahtuman vaiheet
- erilaiset asiakkaat
Lisätiedot
Opastus verkkotyöskentelyyn tapahtuu opiskelijan antaman sähköpostin välityksellä. Moodleen kirjautumisen jälkeen ohjaus tapahtuu Moodlessa.