Crickets in the soupLaajuus (5 cr)
Course unit code: AV00DI06
General information
- Credits
- 5 cr
- Teaching language
- Finnish
- Institution
- Peppi
Objective
Opintojakson tavoitteena on tutustua hyönteisten käyttöön elintarvikkeena ja vastata ajankohtaisiin kiertotalouteen liittyviin haasteisiin ravitsemuspalveluissa. Hyönteiset rynnivät ammattikeittiöihin, mutta miten niitä käsitellään, säilytetään ja valmistetaan ruuaksi? Mitkä hyönteislajit sopivat elintarvikkeeksi, mikä on niiden ravintosisältö ja terveysvaikutukset? Miten asiakasviestintä hoidetaan?
Content
Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat kiertotalous ravitsemispalveluissa, hyönteiset ja niiden käsittely elintarvikkeena sekä säilytys ja asiakasviestintä ruokapalveluissa.
Evaluation
Tehtävät arvioidaan hyväksytty/ täydennettävä.