Siirry suoraan sisältöön

Sirkat sopassa (5op)

Opintojakson tunnus: AV00DI06

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opintojakson tavoitteena on tutustua hyönteisten käyttöön elintarvikkeena ja vastata ajankohtaisiin kiertotalouteen liittyviin haasteisiin ravitsemuspalveluissa. Hyönteiset rynnivät ammattikeittiöihin, mutta miten niitä käsitellään, säilytetään ja valmistetaan ruuaksi? Mitkä hyönteislajit sopivat elintarvikkeeksi, mikä on niiden ravintosisältö ja terveysvaikutukset? Miten asiakasviestintä hoidetaan?

Sisältö

Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat kiertotalous ravitsemispalveluissa, hyönteiset ja niiden käsittely elintarvikkeena sekä säilytys ja asiakasviestintä ruokapalveluissa.

Arviointi

Tehtävät arvioidaan hyväksytty/ täydennettävä.

Siirry alkuun