Skip to main content

Crickets in the soupLaajuus (5 cr)

Course unit code: AV00DI06

General information


Credits
5 cr
Teaching language
Finnish
Institution
Peppi

Objective

Opintojakson tavoitteena on tutustua hyönteisten käyttöön elintarvikkeena ja vastata ajankohtaisiin kiertotalouteen liittyviin haasteisiin ravitsemuspalveluissa. Hyönteiset rynnivät ammattikeittiöihin, mutta miten niitä käsitellään, säilytetään ja valmistetaan ruuaksi? Mitkä hyönteislajit sopivat elintarvikkeeksi, mikä on niiden ravintosisältö ja terveysvaikutukset? Miten asiakasviestintä hoidetaan?

Content

Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat kiertotalous ravitsemispalveluissa, hyönteiset ja niiden käsittely elintarvikkeena sekä säilytys ja asiakasviestintä ruokapalveluissa.

Evaluation

Tehtävät arvioidaan hyväksytty/ täydennettävä.

Go back to top of page