Sirkat sopassaLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: AV00DI06
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Opetuskieli
- suomi
- Korkeakoulu
- Peppi
Osaamistavoitteet
Opintojakson tavoitteena on tutustua hyönteisten käyttöön elintarvikkeena ja vastata ajankohtaisiin kiertotalouteen liittyviin haasteisiin ravitsemuspalveluissa. Hyönteiset rynnivät ammattikeittiöihin, mutta miten niitä käsitellään, säilytetään ja valmistetaan ruuaksi? Mitkä hyönteislajit sopivat elintarvikkeeksi, mikä on niiden ravintosisältö ja terveysvaikutukset? Miten asiakasviestintä hoidetaan?
Sisältö
Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat kiertotalous ravitsemispalveluissa, hyönteiset ja niiden käsittely elintarvikkeena sekä säilytys ja asiakasviestintä ruokapalveluissa.
Arviointi
Tehtävät arvioidaan hyväksytty/ täydennettävä.