Skip to main content

Hygiene passport and customer serviceLaajuus (3 cr)

Course unit code: AV00DP51

General information


Credits
3 cr
Teaching language
Finnish

Objective

Tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän keskeisen lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet. Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn periaatteet. Saat valmiuksia Ruokaviraston Hygieniaosaamistestin suorittamiseen ja omaksut asiakaslähtöisen palvelukäyttäytymisen periaatteet.

Content

Hygieniaosaamisen osuus:
Perehdyt Ruokaviraston määräyksessä hygieniaosaamisesta (1/2009) määriteltyihin osa-alueisiin, jotka elintarvikehuoneistossa työskentelevän on hallittava.
1. Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
2. Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
3. Henkilökohtainen hygienia
4. Puhtaanapito
5. Omavalvonta
6. Lainsäädäntö, viranomaiset

Asiakaspalvelun osuus:
Palvelutapahtuman vaiheet, ulkoinen ja sisäinen asiakkuus, asiakkaan kohtaaminen ja erilaiset asiakkaat.

Evaluation

Hyväksytysti suoritettu hygieniaosaamistesti.

Qualifications

ei ole

Assessment criteria, approved/failed

Hygieniaosaamistestin läpäisee 34 / 40 pisteellä.

Go back to top of page