Hygiene passport and customer serviceLaajuus (3 cr)
Course unit code: AV00DP51
General information
- Credits
- 3 cr
- Teaching language
- Finnish
Objective
Tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän keskeisen lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet. Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn periaatteet. Saat valmiuksia Ruokaviraston Hygieniaosaamistestin suorittamiseen ja omaksut asiakaslähtöisen palvelukäyttäytymisen periaatteet.
Content
Hygieniaosaamisen osuus:
Perehdyt Ruokaviraston määräyksessä hygieniaosaamisesta (1/2009) määriteltyihin osa-alueisiin, jotka elintarvikehuoneistossa työskentelevän on hallittava.
1. Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
2. Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
3. Henkilökohtainen hygienia
4. Puhtaanapito
5. Omavalvonta
6. Lainsäädäntö, viranomaiset
Asiakaspalvelun osuus:
Palvelutapahtuman vaiheet, ulkoinen ja sisäinen asiakkuus, asiakkaan kohtaaminen ja erilaiset asiakkaat.
Evaluation
Hyväksytysti suoritettu hygieniaosaamistesti.
Qualifications
ei ole
Assessment criteria, approved/failed
Hygieniaosaamistestin läpäisee 34 / 40 pisteellä.