Skip to main content

Vegetable handling and processingLaajuus (5 cr)

Course unit code: EL00ER93

General information


Credits
5 cr

Objective

Osaat käsitellä erilaisia kasviksia huomioiden prosessien vaatimukset.
Osaat eri tavoin käsiteltyjen kasvisten mikrobiologisia vaatimuksia ja keinoja mikrobiologisten elintarviketurvallisuuteen vaikuttavien muutosten säätelyyn.
Osaat erilaisia prosessointitapoja kasviksille.

Content

Miten erilaisia vihanneksia, juureksia, hedelmiä ja marjoja voidaan käyttää elintarvikkeiden raaka-aineina?
Mitkä tekijät vaikuttavat kasvisten laatuun?
Mitä vaikutuksia erilaisia käsittelyillä on mikrobiologiseen turvallisuuteen ja miten niihin voidaan vaikuttaa?
Millä eri tavoilla kasviksia voidaan säilyttää?
Millä eri tavoilla kasviksia voidaan prosessoida?

Evaluation

Opiskelija
- osaa mitkä ja miten erilaiset tekijät vaikuttavat kasvisten laatuun ja turvallisuuteen
- osaa kuvata erilaisia prosesseja ja niiden vaatimia esikäsittelyjä kasviksille
- osaa kasvisten erilaiset säilytysmenetelmät

Go back to top of page