Ruokamatkailun palvelukonseptointiLaajuus (5 op)
Tunnus: MR00FL77
Laajuus
5 op
Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Tunnet suomalaisen ruokamatkailun kohderyhmien asiakasodotuksia.
Tunnet Suomen ruokamatkailualueita ja niiden kärkituotteita.
Tunnet erilaisia ruokamatkailun liiketoimintamalleja ja ymmärrät ruokatuotteen tuoman lisäarvon matkailuelinkeinolle.
Osaat suunnitella ruokamatkailun liiketoimintamallin ja arvioida erilaisia liiketoimintamalleja palvelutuotannon vastuullisuuden ja tuotelaadun sekä gastronomian näkökulmasta.
Sisältö
Mitä on ruokamatkailu?
Mitkä ovat keskeisiä ruokamatkailun kohderyhmiä Suomessa ja millaisia ovat eri kohderyhmien asiakasodotukset?
Mitkä ovat Suomen keskeisiä ruokamatkailualueita ja niiden kärkituotteita?
Millaisia ovat ruokamatkailun liiketoimintamallit?
Mikä on ruokamatkailutuotteen lisäarvo matkailuelinkeinolle?
Miten arvioit erilaisia ruokamatkailun liiketoimintamalleja vastuullisuuden, tuotelaadun ja gastronomian näkökulmasta?
Miten suunnittelet vastuullisen ja laadukkaan ruokamatkailun liiketoimintamallin?