Skip to main content

Hospitality business environment (5 cr)

Code: MR00DU39-3007

General information


Enrollment

03.01.2022 - 16.01.2022

Timing

07.03.2022 - 01.05.2022

Number of ECTS credits allocated

5 op

Virtual portion

4 op

RDI portion

1 op

Mode of delivery

20 % Contact teaching, 80 % Distance learning

Unit

Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work

Campus

Ecampus

Teaching languages

  • Finnish

Seats

0 - 60

Degree programmes

  • Degree Programme in Tourism and Service Business

Teachers

  • Tuula Höglund
  • Hanna Pajari-Seppänen

Teacher in charge

Tuula Höglund

Groups

  • MRMI22KV
    Tourism and Service Business, online studies

Objective

You can describe hospitality as a concept and as a field of business and profession.
You can describe development prospects and future trends.

Content

What is meant by tourism and hospitality as concepts?
What are the trends, challenges and the prospects in hospitality business?

Opiskelumateriaali

Opettajien opintojakson alussa ilmoittama materiaali

Yksilölliset oppimisväylät

Itsenäinen suoritustapa verkkototeutuksena, itsenäisesti suoritettavat oppimistehtävät ja itsenäinen aiheeseen tutustuminen. Opintojakso käynnistyy verkossa infoluennolla.

TKI ja työelämäyhteistyö

Opintojaksoon ei sisälly harjoittelua

Tentit ja muut määräajat

Tehtävien palautusajankohdat ilmoitetaan opintojakson alkaessa

Opiskelijan työmäärä

135 h opiskelijan työtä

Evaluation scale

1-5

Assessment methods and criteria

Opiskelija osaa
a. käyttää johdonmukaisesti toimialaa kuvaavia käsitteitä
b. etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä
c. hahmottaa alan tehtäväkokonaisuuksia
d. toimia asiakkaiden, käyttäjien ja kohderyhmien kanssa.
f. toimia ryhmän jäsenenä tavoitteellisesti
Tarkempi numeraalinen arviointi painopisteineen ilmoitetaan opintojakson alussa.