Business concepts and service systems in hospitality business (5 cr)
Code: MR00DU56-3008
General information
Enrollment
06.04.2023 - 21.04.2023
Timing
30.10.2023 - 31.12.2023
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual portion
5 op
RDI portion
1 op
Mode of delivery
Distance learning
Campus
Ecampus
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 60
Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
- Tuija Silfer-Karppanen
- Laura Pulkkinen
Teacher in charge
Hanna Pajari-Seppänen
Groups
-
MRMI22SPTourism and Service Business, full-time studies
-
MRKT22SVTourism and service business, online studies
- Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintakonseptit ja palvelujärjestelmät MR00DU56-3008 / 31.10.2023 18:00 - 19:00
- Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintakonseptit ja palvelujärjestelmät MR00DU56-3008 / 06.11.2023 10:15 - 11:45
- Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintakonseptit ja palvelujärjestelmät MR00DU56-3008 / 07.11.2023 18:00 - 19:30
- Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintakonseptit ja palvelujärjestelmät MR00DU56-3008 / 15.11.2023 18:00 - 19:30
- Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintakonseptit ja palvelujärjestelmät MR00DU56-3008 / 22.11.2023 18:00 - 19:30
- Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintakonseptit ja palvelujärjestelmät MR00DU56-3008 / 23.11.2023 10:00 - 13:30
- Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintakonseptit ja palvelujärjestelmät MR00DU56-3008 / 11.12.2023 16:30 - 17:30
Objective
You know different hospitality business concepts and service systems.
You are able to define the requirements for successful business.
You familiarize yourself with the principles of planning different hospitality business concepts and service systems.
You are able to find sources of information when planning and developing hospitality business.
Content
What do hospitality business concepts and service systems mean?
What are the requirements for successful hospitality business?
How to plan hospitality business concepts and service systems?
Evaluation scale
1-5