Siirry suoraan sisältöön

Responsibility in hospitality business development (5 op)

Toteutuksen tunnus: AV00ES66-3001

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus

01.09.2023 - 10.12.2023

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Avoin AMK ja täydennyskoulutus

Toimipiste

E-kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

20 - 300

Koulutus

  • Avoin ammattikorkeakoulu
  • Avoin ammattikorkeakoulu, korkeakouludiplomi

Opettaja

  • Natalia Kushcheva

Vastuuopettaja

Natalia Kushcheva

Ryhmät

  • AVKKDIPLTOURISM23
    Diploma of higher education in tourism and service business management

Tavoitteet

Osaat kuvata alan keskeisiä alueellisia ja valtakunnallisia vastuullisuuden arviointimenetelmiä ja indikaattoreita.
Osaat etsiä matkailu- ja ravitsemisalan vastuullisuuteen liittyvää ennakointitietoa.
Osaat suunnitella, toteuttaa ja arvioida matkailu- ja ravitsemisalan vastuullisuuteen liittyvän kehittämisprojektin.

Sisältö

Mitkä ovat alan liiketoiminnan myönteiset ja kielteiset sosio-kulttuuriset, ekologiset ja taloudelliset vaikutukset?
Mitkä ovat alan keskeiset vastuullisuuden alueelliset ja valtakunnalliset arviointimenetelmät ja indikaattorit?
Miten ennakoit alan vastuulliseen kehittämiseen liittyviä globaaleja sosio-kulttuurisia, ekologisia ja taloudellisia muutoksia ja riskejä?
Miten suunnittelet, toteutat ja arvioit kehittämisprojektin matkailu- ja ravitsemisalan yritysten, yritysverkostojen tai matkailualueiden vastuullisuuden parantamiseksi?

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty