Skip to main content

Productization of foodstuffs to international markets (5 cr)

Code: AV00EO00-3002

General information


Enrollment
02.08.2023 - 31.08.2023
Registration for the implementation has ended.
Timing
11.09.2023 - 10.12.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
5 cr
RDI portion
1 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Open UAS and Continuing education
Campus
Ecampus
Teaching languages
Finnish
Seats
1 - 10
Degree programmes
Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
Hanna Ukkola
Marjut Kasper
Groups
VV2023-2024
Optional studies 2023-2024
Course
AV00EO00
No reservations found for realization AV00EO00-3002!

Objective

The participant will be able to:
- recognize special features of the target market
- recognize distribution channels in the target market
- recognize the customers in the target market
- describe and recognize the main points of customer based productization

Content

Target markets, distribution channels, customer, productization, export strategy, networking.

Course material

Opettajan opintojakson alussa ilmoittama materiaali

Study forms and methods

Itsenäinen suoritustapa verkkototeutuksena, itsenäisesti suoritettavat oppimistehtävät sekä aiheeseen tutustuminen. Opintojakso käynnistyy verkossa, Teamsissä ma 11.9. klo 17.00 - 18.00 info- ja orientaatioluennolla, joka tallennetaan. Tallenne on katsottavissa myöhemmin Learn-verkko-oppimisympäristössä.

RDI and work-related cooperation

Opintojaksoon liittyy yrityskohtainen kehittämistehtävä

Timing of exams and assignments

Tehtävien palautusajankohdat ilmoitetaan opintojakson alkaessa.

Student workload

135h

Evaluation scale

1-5

Assessment methods and criteria

Opiskelija osaa
a. käyttää johdonmukaisesti liiketoimintaan liittyviä käsitteitä
b. etsiä tietoa opintojakson aihealueiden keskeisistä tiedonlähteistä
c. hahmottaa tehtäväkokonaisuuksia
d. toimia asiakkaiden, käyttäjien ja kohderyhmien kanssa
e. käyttää keskeisiä oman alan malleja, menetelmiä, ohjelmistoja ja tekniikoita
f. toimia ryhmän jäsenenä tavoitteellisesti
g. perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti.
Tarkempi numeraalinen arviointi painopisteineen ilmoitetaan opintojakson alussa.

Go back to top of page