Productization of foodstuffs to international markets (5 cr)
Code: AV00EO00-3002
General information
- Enrollment
-
02.08.2023 - 31.08.2023
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
11.09.2023 - 10.12.2023
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 5 cr
- RDI portion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Open UAS and Continuing education
- Campus
- Ecampus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 1 - 10
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
Objective
The participant will be able to:
- recognize special features of the target market
- recognize distribution channels in the target market
- recognize the customers in the target market
- describe and recognize the main points of customer based productization
Content
Target markets, distribution channels, customer, productization, export strategy, networking.
Course material
Opettajan opintojakson alussa ilmoittama materiaali
Study forms and methods
Itsenäinen suoritustapa verkkototeutuksena, itsenäisesti suoritettavat oppimistehtävät sekä aiheeseen tutustuminen. Opintojakso käynnistyy verkossa, Teamsissä ma 11.9. klo 17.00 - 18.00 info- ja orientaatioluennolla, joka tallennetaan. Tallenne on katsottavissa myöhemmin Learn-verkko-oppimisympäristössä.
RDI and work-related cooperation
Opintojaksoon liittyy yrityskohtainen kehittämistehtävä
Timing of exams and assignments
Tehtävien palautusajankohdat ilmoitetaan opintojakson alkaessa.
Student workload
135h
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Opiskelija osaa
a. käyttää johdonmukaisesti liiketoimintaan liittyviä käsitteitä
b. etsiä tietoa opintojakson aihealueiden keskeisistä tiedonlähteistä
c. hahmottaa tehtäväkokonaisuuksia
d. toimia asiakkaiden, käyttäjien ja kohderyhmien kanssa
e. käyttää keskeisiä oman alan malleja, menetelmiä, ohjelmistoja ja tekniikoita
f. toimia ryhmän jäsenenä tavoitteellisesti
g. perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti.
Tarkempi numeraalinen arviointi painopisteineen ilmoitetaan opintojakson alussa.