Basics of food legislation (5 cr)
Code: EL00ER81-3001
General information
Enrollment
06.11.2023 - 17.11.2023
Timing
08.01.2024 - 30.04.2024
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Campus
Kouvola Campus
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
- Degree Programme in Elintarviketekniikka
Teachers
- Mari Järvenmäki
Teacher in charge
Mari Järvenmäki
Groups
-
ELKV23SPKehittyvä elintarviketekniikka, full-time studies
- Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 10.01.2024 12:00 - 13:30
- Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 18.01.2024 12:30 - 14:00
- Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 24.01.2024 12:00 - 13:30
- Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 30.01.2024 12:30 - 14:00
- Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 06.02.2024 12:45 - 14:15
- Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 07.02.2024 12:00 - 13:30
- Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 16.02.2024 12:30 - 14:00
- Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 21.02.2024 12:00 - 13:30
- Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 06.03.2024 12:00 - 13:30
- Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 15.03.2024 12:00 - 13:30
- Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 20.03.2024 12:00 - 13:30
- Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 28.03.2024 12:45 - 14:15
- Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 03.04.2024 12:00 - 13:30
- Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 esitykset / 10.04.2024 12:00 - 13:30
- Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 16.04.2024 12:00 - 13:30
- Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 tentti / 24.04.2024 12:00 - 13:30
Evaluation scale
1-5