Skip to main content

Basics of food legislation (5 cr)

Code: EL00ER81-3001

General information


Enrollment

06.11.2023 - 17.11.2023

Timing

08.01.2024 - 30.04.2024

Number of ECTS credits allocated

5 op

Mode of delivery

Contact teaching

Campus

Kouvola Campus

Teaching languages

  • Finnish

Seats

20 - 40

Degree programmes

  • Degree Programme in Elintarviketekniikka

Teachers

  • Mari Järvenmäki

Teacher in charge

Mari Järvenmäki

Groups

  • ELKV23SP
    Kehittyvä elintarviketekniikka, full-time studies
  • Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 10.01.2024 12:00 - 13:30
  • Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 18.01.2024 12:30 - 14:00
  • Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 24.01.2024 12:00 - 13:30
  • Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 30.01.2024 12:30 - 14:00
  • Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 06.02.2024 12:45 - 14:15
  • Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 07.02.2024 12:00 - 13:30
  • Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 16.02.2024 12:30 - 14:00
  • Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 21.02.2024 12:00 - 13:30
  • Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 06.03.2024 12:00 - 13:30
  • Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 15.03.2024 12:00 - 13:30
  • Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 20.03.2024 12:00 - 13:30
  • Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 28.03.2024 12:45 - 14:15
  • Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 03.04.2024 12:00 - 13:30
  • Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 esitykset / 10.04.2024 12:00 - 13:30
  • Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 / 16.04.2024 12:00 - 13:30
  • Elintarvikelainsäädännön perusteet EL00ER81-3001 tentti / 24.04.2024 12:00 - 13:30

Evaluation scale

1-5