Suurkeittiölaitteet ja hotellitoiminnot (1 op)
Toteutuksen tunnus: SV00DV66-3002
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
04.11.2024 - 17.11.2024
Ajoitus
13.01.2025 - 23.02.2025
Opintopistemäärä
1 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Logistiikan ja merenkulun koulutusyksikkö
Toimipiste
Kotkan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
12 - 40
Koulutus
- Merenkulun koulutus, sähkövoimatekniikka
Opettaja
- Matti Hänninen
Vastuuopettaja
Matti Hänninen
Ryhmät
-
MSVKT21SPMerenkulku, sähkövoimatekniikka, päivätoteutus
- 15.01.2025 11:30 - 14:15, Suurkeittiölaitteet ja hotellitoiminnot SV00DV66-3002
- 16.01.2025 08:15 - 10:45, Suurkeittiölaitteet ja hotellitoiminnot SV00DV66-3002
- 21.01.2025 08:15 - 11:00, Suurkeittiölaitteet ja hotellitoiminnot SV00DV66-3002
- 23.01.2025 11:45 - 14:30, Suurkeittiölaitteet ja hotellitoiminnot SV00DV66-3002
- 24.01.2025 10:00 - 12:00, Suurkeittiölaitteet ja hotellitoiminnot SV00DV66-3002
Tavoitteet
Tieto, ymmärrys ja taito:
- aluksen keittiö- ja hotellitoimintojen laitteista
- sähköisten ja elektronisten laitteiden käytöstä ja vaatimuksista palovaarallisilla alueilla
- turvallisista työskentelymentelmistä huollossa ja kunnossapidossa
- koneistoissa syntyvien vikojen ja häiriöiden hausta sekä niiden rajaamisesta
Sisältö
- suurkeittiölaitteet
- pesulalaitteet
- hotellilaitteiden turvajärjestelmät
- ilmastointikoneistojen ohjaus- ja automaatiojärjestelmät
Opiskelumateriaali
Luennoilla osoitettava materiaali
Opiskelumuodot ja -menetelmät
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Osallistut työjärjestyksen mukaisesti opetukseen, ohjaukseen ja harjoitustöihin.
Luennot, oppimistehtävät, verkkotyöskentely ja mahdollinen laboratoriotyöskentely.
Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
n/a
Työhön integroitu oppimisväylä:
Keskustelu opettajan kanssa ja tarvittaessa HOPS-suunnittelu yhdessä opintovastaavan kanssa.
TKI ja työelämäyhteistyö
Kurssi saattaa sisältää ohjaustunteja, joita voidaan mahdollisesti käyttää työelämäprojekteihin tai -vierailuihin
Tenttien ja tehtävien ajoittuminen
Tenttien ja tehtävien aikataulut tarkentuvat kurssin aloituksessa.
Kansainvälinen yhteistyö
-
Opiskelijan työmäärä
Opiskelijan työmäärä 1 opintopisteen kurssilla on 27h.
Toteutuksen osien kuvaus
-
Lisätietoja opiskelijoille
-
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Arvioinnissa otetaan huomioon oppilaan aktiivinen osallistuminen, hyväksytyt oppimis- ja harjoitustehtävät sekä tentti.
Esitietovaatimukset
- Laivakoneistot 1
- Kylmätekniikka