Löydä oma alasi! Kehittyvän elintarviketekniikan insinööriopinnot Xamkissa (2 op)
Toteutuksen tunnus: AV00FK34-3001
Toteutuksen perustiedot
Ajoitus
01.10.2024 - 31.12.2024
Opintopistemäärä
2 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Avoin AMK ja täydennyskoulutus
Toimipiste
E-kampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Avoin ammattikorkeakoulu
Opettaja
- Marjo Malinen
Vastuuopettaja
Marjo Malinen
Tavoitteet
Osaat tunnistaa vahvuuksiasi ja mielenkiinnonkohteitasi elintarvikealaa kohtaan.
Osaat hakea opiskelupaikkaa kehittyvä elintarviketekniikka insinööriopintoihin.
Tiedät mistä sisällöistä opinnot koostuvat.
Tiedät mitä kaikkea elintarvikealan insinöörin työtehtäviin voi kuulua.
Tiedät miten elintarvikealalla otetaan huomioon kiertotalous ja yksilön terveys.
Sisältö
Millaisia kehittyvä elintarviketekniikka insinööriopinnot ovat?
Millaisia vahvuuksia ja ominaisuuksia alalla työskentely vaatii?
Mihin haasteisiin elintarvikeala vastaa toiminnallaan yhteiskunnassa?
Mitä pääsyvaatimuksia on kehittyvä elintarviketekniikka insinööriopintoihin?
Miten Xamkiin haetaan opiskelijaksi?
Opiskelumateriaali
Koottu kokonaisuudessaan opintojakson verkkoalustalle Learniin.
Opiskelumuodot ja -menetelmät
Opintojakso toteutetaan verkko-opintoina Learn-verkkoalustalla.
Opintojaksolla tehdään oppimistehtäviä eri osa-alueisiin tutustuttua. Tenttiä ei ole.
Opintojakson tehtävät voi tehdä itsenäisesti oman aikataulun mukaisesti.
Opintojaksolla ei ole ryhmätöitä tai aikaan sidottuja verkkoluentoja.
Tenttien ja tehtävien ajoittuminen
Learn-verkko-oppimisympäristössä olevat tehtävät tehdään omaan tahtiin, ei tenttiä tai määräaikoja. Kaikki tehtävät tulee kuitenkin olla tehtyinä 31.12.2024 mennessä, jolloin opintojakson suoritusaika päättyy.
Opiskelijan työmäärä
2 opintopistettä vastaa 54 tuntia opiskelijan työtä.
Toteutuksen osien kuvaus
Tutustuminen elintarvikealaan yleisesti. 0,25 op
Opiskelu Xamkissa ja kehittyvä elintarviketekniikka insinööri koulutusohjelmassa. 0,5 op
Elintarvikealan insinöörin työtehtävät. 0,5 op
Vastuullisuus ja omavaraisuus elintarvikealalla 0,25 op
Yksilön terveyden ja ympäristön kantokyvyn huomioiminen elintarvikealalla. 0,5 op
Lisätietoja opiskelijoille
Opintojakso sisältyy Xamk Pulsen tarjontaan.
Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua tälle toteutukselle.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Hyväksytysti suoritetut tehtävät.
Lisätiedot
Opintojakso sisältyy Xamk Pulsen tarjontaan.
Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua tälle toteutukselle.