Find your career! Advanced Food Technology Engineering studies at Xamk (2 cr)
Code: AV00FK34-3001
General information
Timing
01.10.2024 - 31.12.2024
Number of ECTS credits allocated
2 op
Virtual portion
2 op
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Open UAS and Continuing education
Campus
Ecampus
Teaching languages
- Finnish
Degree programmes
- Open University of Applied Sciences
Teachers
- Marjo Malinen
Teacher in charge
Marjo Malinen
Objective
Osaat tunnistaa vahvuuksiasi ja mielenkiinnonkohteitasi elintarvikealaa kohtaan.
Osaat hakea opiskelupaikkaa kehittyvä elintarviketekniikka insinööriopintoihin.
Tiedät mistä sisällöistä opinnot koostuvat.
Tiedät mitä kaikkea elintarvikealan insinöörin työtehtäviin voi kuulua.
Tiedät miten elintarvikealalla otetaan huomioon kiertotalous ja yksilön terveys.
Content
Millaisia kehittyvä elintarviketekniikka insinööriopinnot ovat?
Millaisia vahvuuksia ja ominaisuuksia alalla työskentely vaatii?
Mihin haasteisiin elintarvikeala vastaa toiminnallaan yhteiskunnassa?
Mitä pääsyvaatimuksia on kehittyvä elintarviketekniikka insinööriopintoihin?
Miten Xamkiin haetaan opiskelijaksi?
Opiskelumateriaali
Koottu kokonaisuudessaan opintojakson verkkoalustalle Learniin.
Yksilölliset oppimisväylät
Opintojakso toteutetaan verkko-opintoina Learn-verkkoalustalla.
Opintojaksolla tehdään oppimistehtäviä eri osa-alueisiin tutustuttua. Tenttiä ei ole.
Opintojakson tehtävät voi tehdä itsenäisesti oman aikataulun mukaisesti.
Opintojaksolla ei ole ryhmätöitä tai aikaan sidottuja verkkoluentoja.
Tentit ja muut määräajat
Learn-verkko-oppimisympäristössä olevat tehtävät tehdään omaan tahtiin, ei tenttiä tai määräaikoja. Kaikki tehtävät tulee kuitenkin olla tehtyinä 31.12.2024 mennessä, jolloin opintojakson suoritusaika päättyy.
Opiskelijan työmäärä
2 opintopistettä vastaa 54 tuntia opiskelijan työtä.
Toteutuksen osien kuvaus
Tutustuminen elintarvikealaan yleisesti. 0,25 op
Opiskelu Xamkissa ja kehittyvä elintarviketekniikka insinööri koulutusohjelmassa. 0,5 op
Elintarvikealan insinöörin työtehtävät. 0,5 op
Vastuullisuus ja omavaraisuus elintarvikealalla 0,25 op
Yksilön terveyden ja ympäristön kantokyvyn huomioiminen elintarvikealalla. 0,5 op
Further information
Opintojakso sisältyy Xamk Pulsen tarjontaan.
Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua tälle toteutukselle.
Evaluation scale
Approved/Failed
Assessment methods and criteria
Hyväksytysti suoritetut tehtävät.
Further information
Opintojakso sisältyy Xamk Pulsen tarjontaan.
Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua tälle toteutukselle.