Hygiene passport (2 cr)
Code: AV00DO25-3006
General information
- Timing
- 05.11.2019 - 12.12.2019
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 2 cr
- Local portion
- 1 cr
- Virtual portion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Vanha_Open UAS and Continuing Education (vanhettu)
- Campus
- Mikkeli Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Open University of Applied Sciences
- Teacher in charge
- Päivi Lahikainen
- Course
- AV00DO25
Objective
Tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän keskeisen lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet. Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn periaatteet. Saat valmiuksia Ruokaviraston Hygieniaosaamistestin suorittamiseen.
Content
Perehdyt Ruokaviraston määräyksessä hygieniaosaamisesta (1/2009) määriteltyihin osa-alueisiin, jotka elintarvikehuoneistossa työskentelevän on hallittava. Saat valmiuksia Ruokaviraston hygieniaosaamistestin suorittamiseen.
1. Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
2. Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
3. Henkilökohtainen hygienia
4. Puhtaanapito
5. Omavalvonta
6. Lainsäädäntö, viranomaiset
Evaluation
Hyväksytysti suoritettu hygieniaosaamistesti.
Study forms and methods
Joroinen
Evaluation scale
1-5
Assessment criteria, approved/failed
Hygieniaosaamistestin läpäisee 34 / 40 pisteellä.
Qualifications
ei ole