Siirry suoraan sisältöön

Kokouspalveluiden tuottaminen ja johtaminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: MR00AF26-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
15.08.2019 - 30.08.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
26.08.2019 - 31.12.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
2 op
Virtuaaliosuus
3 op
TKI-osuus
3 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
Toimipiste
Mikkelin kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 45
Koulutus
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
Opettajat
Sirpa Sahinjoki
Vastuuopettaja
Sirpa Sahinjoki
Ryhmät
MRMI17KP
Matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivätoteutus
Opintojakso
MR00AF26
Toteutukselle MR00AF26-3001 ei löytynyt varauksia!

Tavoitteet

Osaat käyttää erilaisiin kokous- ja tapahtumapalveluihin liittyviä käsitteitä. Osaat järjestää erilaisia tilaisuuksia, suunnitella palvelukokonaisuuksia sekä laatia budjetin. Osaat hakea kokousten ja tapahtumien järjestämisessä tarvittavaa tietoa ja yhteistyökumppaneita sekä hyödyntää tarvittavia verkostoja. Osaat käyttää kokous- ja tapahtumapalveluissa tarvittavaa tekniikkaa. Osaat toimia palvelutiimin jäsenenä.

Sisältö

Mitkä ovat kokous- ja tapahtumapalveluiden keskeiset käsitteet? Mitkä ovat erilaisten kokousten ja tapahtuminen järjestämisen keskeiset periaatteet? Kuinka järjestät tilaisuuksia, suunnittelet palvelukokonaisuuksia sekä laadit niiden budjetin? Mistä löydät kokous- ja tapahtumapalveluiden järjestämisessä tarvittavaa tietoa, yhteistyökumppaneita ja verkostoja? Kuinka käytät käyttää kokous- ja tapahtumapalveluissa tarvittavaa tekniikkaa? Kuinka toimit kokous- / tapahtumapalvelutiimin jäsenenä?

Opiskelumuodot ja -menetelmät

Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Osallistut työjärjestyksen mukaiseen opetukseen ja ohjaukseen. Opiskelusi rytmittyvät mahdollisten ryhmätapaamisten ja itsenäisesti tehtävien oppimistehtävien mukaan.
Opintojaksoon sisältyy lähiopetusta n. 30 h, 3-4 käytännön tapahtuman/kokouksen suunnittelua ja toteutusta. Tapahtumissa ja pienryhmissä työskentelyä on yhteensä 85 tuntia.
Opintojakson suoritusvaatimuksena on aktiivinen osallistuminen lähitunneille ja kokousten/tapahtumien toteutukseen.
Kokoukset/tapahtumat esitellään opintojakson alussa.

Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
Jos työskentelet matkailu- ja ravitsemisalan yrityksessä, organisaatiossa tai korkeakoulun tarjoamassa projektissa, voit suorittaa opintojakson tai moduulin työpaikallasi / projektissa joko kokonaan tai osittain. Tällöin olet yhteydessä opintojakson alussa opintojakson opettajaan ja sovit työpaikallesi/projektille tehtävästä kehittämistehtävästä. Oppiminen edellyttää, että työssäsi perehdyt opintojaksolla käsiteltäviin teemoihin ja hallitset ne sekä teoriassa että käytännössä. Osoitat osaamisesi osaamisen näyttönä, jonka laajuus määräytyy opintojakson oppimistavoitteiden mukaan.

Työhön integroitu oppimisväylä:
Verkko - opintojen toteutus: Perehdyt itsenäisesti Moodlessa olevaan materiaaliin ja teet tarvittavat oppimistehtävät. Oppimistehtävät sisältävät työviikkopohjaisen oppimisväylän toteutukseen suhteutettuna enemmän itsenäistä aiheeseen tutustumista.
Mikäli sinulla on aiheeseen liittyvää aikaisempaa osaamista, voit hyväksilukea opintojakson vastaavalla työkokemuksella tai opinnoilla joko kokonaan tai osittain (osaamisen näyttö, jos ei ole todistusta). Osittaisessa hyväksilukemisessa suoritat itsenäisenä opiskeluna ne osa-alueet, joita ei ole hyväksiluettu.

Opiskelijan työmäärä

135 tuntia

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa a) käyttää johdonmukaisesti kokous- ja tapahtumapalveluihin liittyviä käsitteitä b) etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä c) järjestää erilaisia kokouksia ja tapahtumia d) toimia asiakkaiden ja muiden toimijoiden kanssa e) osaat käyttää kokous- ja tapahtumapalveluiden perustekniikkaa f) toimia tiimin jäsenenä tavoitteellisesti

Esitietovaatimukset

Ei edeltävää osaamista

Siirry alkuun