Production and management of conference services (5 cr)
Code: MR00AF26-3001
General information
- Enrollment
- 15.08.2019 - 30.08.2019
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 26.08.2019 - 31.12.2019
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 2 cr
- Virtual portion
- 3 cr
- RDI portion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
- Campus
- Mikkeli Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 45
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
Objective
You can use professional terminology related to various conference and event services. You can organize meetings and you can draw up plans and budgets for meeting services. You are able to search for necessary information and partners as well as utilize networks. You can use the information and technology needed in meetings and event services. You can work as a team member in service teams.
Content
What are the main professional concepts in conference and event services? What are the key principles of organizing different kinds of meetings? How do you organize a meeting, plan services and a budget for a meeting? Where can you find necessary knowledge, partners and networks? How do you operate with the technology used in conferences and event services? How do you work as a member of a team?
Study forms and methods
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Osallistut työjärjestyksen mukaiseen opetukseen ja ohjaukseen. Opiskelusi rytmittyvät mahdollisten ryhmätapaamisten ja itsenäisesti tehtävien oppimistehtävien mukaan.
Opintojaksoon sisältyy lähiopetusta n. 30 h, 3-4 käytännön tapahtuman/kokouksen suunnittelua ja toteutusta. Tapahtumissa ja pienryhmissä työskentelyä on yhteensä 85 tuntia.
Opintojakson suoritusvaatimuksena on aktiivinen osallistuminen lähitunneille ja kokousten/tapahtumien toteutukseen.
Kokoukset/tapahtumat esitellään opintojakson alussa.
Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
Jos työskentelet matkailu- ja ravitsemisalan yrityksessä, organisaatiossa tai korkeakoulun tarjoamassa projektissa, voit suorittaa opintojakson tai moduulin työpaikallasi / projektissa joko kokonaan tai osittain. Tällöin olet yhteydessä opintojakson alussa opintojakson opettajaan ja sovit työpaikallesi/projektille tehtävästä kehittämistehtävästä. Oppiminen edellyttää, että työssäsi perehdyt opintojaksolla käsiteltäviin teemoihin ja hallitset ne sekä teoriassa että käytännössä. Osoitat osaamisesi osaamisen näyttönä, jonka laajuus määräytyy opintojakson oppimistavoitteiden mukaan.
Työhön integroitu oppimisväylä:
Verkko - opintojen toteutus: Perehdyt itsenäisesti Moodlessa olevaan materiaaliin ja teet tarvittavat oppimistehtävät. Oppimistehtävät sisältävät työviikkopohjaisen oppimisväylän toteutukseen suhteutettuna enemmän itsenäistä aiheeseen tutustumista.
Mikäli sinulla on aiheeseen liittyvää aikaisempaa osaamista, voit hyväksilukea opintojakson vastaavalla työkokemuksella tai opinnoilla joko kokonaan tai osittain (osaamisen näyttö, jos ei ole todistusta). Osittaisessa hyväksilukemisessa suoritat itsenäisenä opiskeluna ne osa-alueet, joita ei ole hyväksiluettu.
Student workload
135 tuntia
Evaluation scale
1-5
Assessment criteria, good (3)
Students can: a) use professional terminology systematically. b) look for information in the key information sources of the field. c) identify interrelated tasks. d) cooperate with customers, users and target groups. e) use the key models, methods, software and techniques of the professional field. f) work as a goal-oriented team member.
Qualifications
No prerequisites