Toimijana matkailu- ja ravitsemisalalla -harjoitteluLaajuus (15 op)
Tunnus: MR00FD87
Laajuus
15 op
Osaamistavoitteet
Tunnet harjoitteluorganisaatiosi arvot, strategian, toiminnan ja talouden perustan sekä eri työtehtävät.
Osaat toimia harjoittelupaikkasi asiakas-, palvelu- ja/tai tuotantotehtävissä tiimin jäsenenä organisaation tavoitteiden mukaisesti.
Osaat soveltaa työtehtävissä matkailu-, ja ravitsemisalan palvelu- ja/tai tuotanto-osaamista.
Osaat kuvata ja analysoida harjoittelupaikan palvelu- ja tuotantoprosesseja vastuullisuuden, monikulttuurisuuden, vieraanvaraisuuden ja digitalisuuden näkökulmasta.
Syvennät harjoittelun kautta omaa ammatillista osaamistasi.
Sisältö
Miten arvot, strategiat, toimintasuunnitelma ja talous ohjaavat toimintaa harjoitteluorganisaatiossa?
Millaisia työtehtäviä harjoitteluorganisaatiossa on?
Miten toimit asiakas-, palvelu- ja/tai tuotantotehtävissä tiimin jäsenenä harjoitteluorganisaation tavoitteiden mukaisesti?
Miten sovellat asiakas-, palvelu- ja/tai tuotanto-osaamista organisaatiossa harjoitteluaikaisissa työtehtävissä?
Millaisia ovat harjoittelupaikan palvelu-ja/tai tuotantoprosessit vastuullisuuden, monikulttuurisuuden, vieraanvaraisuuden ja digitaalisuuden näkökulmasta?
Miten arvioit omaa kehittymistäsi restonomiopiskelijana?
Ilmoittautumisaika
13.01.2025 - 26.01.2025
Ajoitus
13.01.2025 - 31.12.2025
Opintopistemäärä
15 op
Virtuaaliosuus
1 op
Toteutustapa
94 % Lähiopetus, 6 % Etäopetus
Yksikkö
Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
Toimipiste
Mikkelin kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
20 - 60
Koulutus
- Matkailu- ja ravitsemisalan koulutus
Opettaja
- Tiina Tuovinen
Vastuuopettaja
Tiina Tuovinen
Ryhmät
-
MRAMI25KVMatkailu- ja ravitsemisala, verkkototeutus
Tavoitteet
Tunnet harjoitteluorganisaatiosi arvot, strategian, toiminnan ja talouden perustan sekä eri työtehtävät.
Osaat toimia harjoittelupaikkasi asiakas-, palvelu- ja/tai tuotantotehtävissä tiimin jäsenenä organisaation tavoitteiden mukaisesti.
Osaat soveltaa työtehtävissä matkailu-, ja ravitsemisalan palvelu- ja/tai tuotanto-osaamista.
Osaat kuvata ja analysoida harjoittelupaikan palvelu- ja tuotantoprosesseja vastuullisuuden, monikulttuurisuuden, vieraanvaraisuuden ja digitalisuuden näkökulmasta.
Syvennät harjoittelun kautta omaa ammatillista osaamistasi.
Sisältö
Miten arvot, strategiat, toimintasuunnitelma ja talous ohjaavat toimintaa harjoitteluorganisaatiossa?
Millaisia työtehtäviä harjoitteluorganisaatiossa on?
Miten toimit asiakas-, palvelu- ja/tai tuotantotehtävissä tiimin jäsenenä harjoitteluorganisaation tavoitteiden mukaisesti?
Miten sovellat asiakas-, palvelu- ja/tai tuotanto-osaamista organisaatiossa harjoitteluaikaisissa työtehtävissä?
Millaisia ovat harjoittelupaikan palvelu-ja/tai tuotantoprosessit vastuullisuuden, monikulttuurisuuden, vieraanvaraisuuden ja digitaalisuuden näkökulmasta?
Miten arvioit omaa kehittymistäsi restonomiopiskelijana?
Opiskelumuodot ja -menetelmät
Restonomi- opintoihin kuuluva pakollinen harjoittelu.
Opiskelija suorittaa harjoittelun oman aikataulunsa mukaisesti.
Harjoittelusta sovitaan oman opiskelijavastaavan kanssa.
TKI ja työelämäyhteistyö
Harjoittelu tehdään alan toimipaikoissa.
Tenttien ja tehtävien ajoittuminen
Harjoittelusta laaditaan suunnitelma sekä harjoitteluraportti.
Opiskelijan työmäärä
1 op vastaa noin 27 tuntia opiskelijan työtä.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty