Siirry suoraan sisältöön

Toimijana matkailu- ja ravitsemisalalla -harjoitteluLaajuus (15 op)

Tunnus: MR00FD87

Laajuus

15 op

Osaamistavoitteet

Tunnet harjoitteluorganisaatiosi arvot, strategian, toiminnan ja talouden perustan sekä eri työtehtävät.
Osaat toimia harjoittelupaikkasi asiakas-, palvelu- ja/tai tuotantotehtävissä tiimin jäsenenä organisaation tavoitteiden mukaisesti.
Osaat soveltaa työtehtävissä matkailu-, ja ravitsemisalan palvelu- ja/tai tuotanto-osaamista.
Osaat kuvata ja analysoida harjoittelupaikan palvelu- ja tuotantoprosesseja vastuullisuuden, monikulttuurisuuden, vieraanvaraisuuden ja digitalisuuden näkökulmasta.
Syvennät harjoittelun kautta omaa ammatillista osaamistasi.

Sisältö

Miten arvot, strategiat, toimintasuunnitelma ja talous ohjaavat toimintaa harjoitteluorganisaatiossa?
Millaisia työtehtäviä harjoitteluorganisaatiossa on?
Miten toimit asiakas-, palvelu- ja/tai tuotantotehtävissä tiimin jäsenenä harjoitteluorganisaation tavoitteiden mukaisesti?
Miten sovellat asiakas-, palvelu- ja/tai tuotanto-osaamista organisaatiossa harjoitteluaikaisissa työtehtävissä?
Millaisia ovat harjoittelupaikan palvelu-ja/tai tuotantoprosessit vastuullisuuden, monikulttuurisuuden, vieraanvaraisuuden ja digitaalisuuden näkökulmasta?
Miten arvioit omaa kehittymistäsi restonomiopiskelijana?

Ilmoittautumisaika

13.01.2025 - 26.01.2025

Ajoitus

13.01.2025 - 31.12.2025

Opintopistemäärä

15 op

Virtuaaliosuus

1 op

Toteutustapa

94 % Lähiopetus, 6 % Etäopetus

Yksikkö

Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö

Toimipiste

Mikkelin kampus

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

20 - 60

Koulutus
  • Matkailu- ja ravitsemisalan koulutus
Opettaja
  • Tiina Tuovinen
Vastuuopettaja

Tiina Tuovinen

Ryhmät
  • MRAMI25KV
    Matkailu- ja ravitsemisala, verkkototeutus

Tavoitteet

Tunnet harjoitteluorganisaatiosi arvot, strategian, toiminnan ja talouden perustan sekä eri työtehtävät.
Osaat toimia harjoittelupaikkasi asiakas-, palvelu- ja/tai tuotantotehtävissä tiimin jäsenenä organisaation tavoitteiden mukaisesti.
Osaat soveltaa työtehtävissä matkailu-, ja ravitsemisalan palvelu- ja/tai tuotanto-osaamista.
Osaat kuvata ja analysoida harjoittelupaikan palvelu- ja tuotantoprosesseja vastuullisuuden, monikulttuurisuuden, vieraanvaraisuuden ja digitalisuuden näkökulmasta.
Syvennät harjoittelun kautta omaa ammatillista osaamistasi.

Sisältö

Miten arvot, strategiat, toimintasuunnitelma ja talous ohjaavat toimintaa harjoitteluorganisaatiossa?
Millaisia työtehtäviä harjoitteluorganisaatiossa on?
Miten toimit asiakas-, palvelu- ja/tai tuotantotehtävissä tiimin jäsenenä harjoitteluorganisaation tavoitteiden mukaisesti?
Miten sovellat asiakas-, palvelu- ja/tai tuotanto-osaamista organisaatiossa harjoitteluaikaisissa työtehtävissä?
Millaisia ovat harjoittelupaikan palvelu-ja/tai tuotantoprosessit vastuullisuuden, monikulttuurisuuden, vieraanvaraisuuden ja digitaalisuuden näkökulmasta?
Miten arvioit omaa kehittymistäsi restonomiopiskelijana?

Opiskelumuodot ja -menetelmät

Restonomi- opintoihin kuuluva pakollinen harjoittelu.
Opiskelija suorittaa harjoittelun oman aikataulunsa mukaisesti.
Harjoittelusta sovitaan oman opiskelijavastaavan kanssa.

TKI ja työelämäyhteistyö

Harjoittelu tehdään alan toimipaikoissa.

Tenttien ja tehtävien ajoittuminen

Harjoittelusta laaditaan suunnitelma sekä harjoitteluraportti.

Opiskelijan työmäärä

1 op vastaa noin 27 tuntia opiskelijan työtä.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty