Asiakaspalvelun ABC matkailu- ja ravitsemisalalla ja hygieniapassikoulutusLaajuus (3 op)
Opintojakson tunnus: AV00FF83
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 3 op
- Opetuskieli
- suomi
- Korkeakoulu
- Peppi
Osaamistavoitteet
Asiakaspalvelun ABC matkailu- ja ravitsemisalalla ja hygieniapassikoulutus -kokonaisuus antaa eväitä laajempaan ja monipuolisempaan asiakaspalveluun.
Sisältö
Hygieniapassiosuus
Tarvitset hygieniapassin, jos toimit työssä, jossa käsitellään pakkaamattomia elintarvikkeita esim. kahvilassa, ravintolassa, ammattikeittiössä, kioskissa, ruokakaupassa, päiväkodissa tai elintarvikkeita valmistavassa tuotantolaitoksessa.
Kokonaisuuden suoritettuasi tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet. Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn perusteet. Saat valmiuksia Ruokaviraston hygieniaosaamistestin suorittamiseen.
Asiakaspalveluosuus
• Opi kehittämään vuorovaikutustaitojasi
• Miten huomioin erilaiset asiakasryhmät palvelutilanteissa
• Erilaiset kulttuurit kohtaavat asiakaspalvelussa – mitä otan huomioon