Customer service in service business management and hygiene passport andLaajuus (3 cr)
Course unit code: AV00FF83
General information
- Credits
- 3 cr
- Teaching language
- Finnish
- Institution
- Peppi
Objective
Asiakaspalvelun ABC matkailu- ja ravitsemisalalla ja hygieniapassikoulutus -kokonaisuus antaa eväitä laajempaan ja monipuolisempaan asiakaspalveluun.
Content
Hygieniapassiosuus
Tarvitset hygieniapassin, jos toimit työssä, jossa käsitellään pakkaamattomia elintarvikkeita esim. kahvilassa, ravintolassa, ammattikeittiössä, kioskissa, ruokakaupassa, päiväkodissa tai elintarvikkeita valmistavassa tuotantolaitoksessa.
Kokonaisuuden suoritettuasi tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet. Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn perusteet. Saat valmiuksia Ruokaviraston hygieniaosaamistestin suorittamiseen.
Asiakaspalveluosuus
• Opi kehittämään vuorovaikutustaitojasi
• Miten huomioin erilaiset asiakasryhmät palvelutilanteissa
• Erilaiset kulttuurit kohtaavat asiakaspalvelussa – mitä otan huomioon