Siirry suoraan sisältöön

Elintarviketeknologia (5 op)

Toteutuksen tunnus: YT00AF70-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

15.08.2020 - 04.09.2020

Ajoitus

01.08.2020 - 18.12.2020

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Metsätalouden ja ympäristöteknologian koulutusyksikkö

Toimipiste

Mikkelin kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

20 - 40

Koulutus

  • Ympäristöteknologian koulutus

Opettaja

  • Ulla Blomquist

Vastuuopettaja

Ulla Blomquist

Ryhmät

  • YTMI18SM
    Ympäristöteknologia, monimuoto

Tavoitteet

Osaat yleisimpiä elintarvikkeiden valmistukseen liittyviä prosesseja.
Osaat hyödyntää omaa osaamistasi elintarviketoimijoiden ketjussa ja osaat tarkastella sitä yrittäjän näkökulmasta.

Sisältö

Miten erilaisia elintarvikkeita valmistetaan, millaisia koneita ja laitteita tarvitaan?
Miten tehdään elintarvikkeiden tuotekehitystä? Käytännön harjoituksia.
Miten erilaisia mikrobeja voidaan hyödyntää elintarvikkeiden valmistuksessa? Käytännön harjoituksia.
Millaista yrittäjyyttä elintarviketuotannon ympärille tarvitaan ja voi muodostua?

Opiskelumateriaali

Learnissa oleva ja opettajan antama muu materiaali.

Yksilölliset oppimisväylät

Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Työjärjestyksen mukaiset tunnit

Työhön integroitu oppimisväylä:
Soveltuu nopeuttajille, ei edeltävyysehtoja

Arviointiasteikko

1-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Osaat
käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä eri tilanteissa
arvioida toimintaa asiakas-, käyttäjä- ja kohderyhmätilanteissa
valita tarkoituksenmukaiset mallit, menetelmät, ohjelmistot ja tekniikat ja perustella valinnan