Elintarviketeknologia (5 op)
Toteutuksen tunnus: YT00AF70-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
15.08.2020 - 04.09.2020
Ajoitus
01.08.2020 - 18.12.2020
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Metsätalouden ja ympäristöteknologian koulutusyksikkö
Toimipiste
Mikkelin kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
- Ympäristöteknologian koulutus
Opettaja
- Ulla Blomquist
Vastuuopettaja
Ulla Blomquist
Ryhmät
-
YTMI18SMYmpäristöteknologia, monimuoto
Tavoitteet
Osaat yleisimpiä elintarvikkeiden valmistukseen liittyviä prosesseja.
Osaat hyödyntää omaa osaamistasi elintarviketoimijoiden ketjussa ja osaat tarkastella sitä yrittäjän näkökulmasta.
Sisältö
Miten erilaisia elintarvikkeita valmistetaan, millaisia koneita ja laitteita tarvitaan?
Miten tehdään elintarvikkeiden tuotekehitystä? Käytännön harjoituksia.
Miten erilaisia mikrobeja voidaan hyödyntää elintarvikkeiden valmistuksessa? Käytännön harjoituksia.
Millaista yrittäjyyttä elintarviketuotannon ympärille tarvitaan ja voi muodostua?
Opiskelumateriaali
Learnissa oleva ja opettajan antama muu materiaali.
Yksilölliset oppimisväylät
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Työjärjestyksen mukaiset tunnit
Työhön integroitu oppimisväylä:
Soveltuu nopeuttajille, ei edeltävyysehtoja
Arviointiasteikko
1-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Osaat
käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä eri tilanteissa
arvioida toimintaa asiakas-, käyttäjä- ja kohderyhmätilanteissa
valita tarkoituksenmukaiset mallit, menetelmät, ohjelmistot ja tekniikat ja perustella valinnan