Skip to main content

Customer service in service business management and hygiene passport and (3 cr)

Code: AV00FF83-3002

General information


Timing
15.04.2024 - 26.04.2024
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
3 cr
Local portion
1 cr
Virtual portion
2 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Savonlinna Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Open University of Applied Sciences
Teachers
Merja Ylönen
Sini Laukkanen
Teacher in charge
Merja Ylönen
Course
AV00FF83
No reservations found for realization AV00FF83-3002!

Objective

Asiakaspalvelun ABC matkailu- ja ravitsemisalalla ja hygieniapassikoulutus -kokonaisuus antaa eväitä laajempaan ja monipuolisempaan asiakaspalveluun.

Content

Hygieniapassiosuus
Tarvitset hygieniapassin, jos toimit työssä, jossa käsitellään pakkaamattomia elintarvikkeita esim. kahvilassa, ravintolassa, ammattikeittiössä, kioskissa, ruokakaupassa, päiväkodissa tai elintarvikkeita valmistavassa tuotantolaitoksessa.

Kokonaisuuden suoritettuasi tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet. Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn perusteet. Saat valmiuksia Ruokaviraston hygieniaosaamistestin suorittamiseen.

Asiakaspalveluosuus
• Opi kehittämään vuorovaikutustaitojasi
• Miten huomioin erilaiset asiakasryhmät palvelutilanteissa
• Erilaiset kulttuurit kohtaavat asiakaspalvelussa – mitä otan huomioon

Course material

Opettajan osoittama materiaali, joka löytyy Learn-verkko-oppimisympäristöstä.

Study forms and methods

Asiakaspalvelun ABC matkailu- ja ravitsemisalalla ja hygieniapassikoulutus -kokonaisuus antaa eväitä laajempaan ja monipuolisempaan asiakaspalveluun.

Hygieniapassiosuus
Tarvitset hygieniapassin, jos toimit työssä, jossa käsitellään pakkaamattomia elintarvikkeita esim. kahvilassa, ravintolassa, ammattikeittiössä, kioskissa, ruokakaupassa, päiväkodissa tai elintarvikkeita valmistavassa tuotantolaitoksessa.

Kokonaisuuden suoritettuasi tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet. Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn perusteet. Saat valmiuksia Ruokaviraston hygieniaosaamistestin suorittamiseen.

Asiakaspalveluosuus
• Opi kehittämään vuorovaikutustaitojasi
• Miten huomioin erilaiset asiakasryhmät palvelutilanteissa
• Erilaiset kulttuurit kohtaavat asiakaspalvelussa – mitä otan huomioon

Opintojakson Learn-verkko-oppimisympäristö avautuu maanantaina 15.4.2024.

Aikataulu
• ma 22.4. Lähiopetuspäivä Taidelukiolla klo 9–12, aiheena ’Asiakaspalvelun ABC matkailu- ja ravitsemisalalla’
• ti 23.4. Itsenäistä opiskelua verkko-oppimisympäristössä
• ke 24.4. Lähiopetuspäivä Lyseon lukiolla klo 9–12, aiheena ’Vinkit vieraanvaraisuusalan palvelutilanteisiin’
• to 25.4. Itsenäistä opiskelua verkko-oppimisympäristössä
• pe 26.4. Hygieniapassin testilaisuus Taidelukiolla klo 9.00 alk. Mahdolliset uusintatestipäivät sovitaan erikseen.

Paikka: Lähiopetuspaikkoina Taidelukio ja Lyseon lukio.

Further information

Kustannukset: Hygieniapassi 15 euroa, joka tulee olla maksettuna 22.4. mennessä.

Savonlinnan lukioiden projektiviikkoon sisältyvä opintojakso.

Evaluation scale

Approved/Failed

Go back to top of page