Find your thing! Hospitality management studies at Xamk and ABC of customer service (3 cr)
Code: AV00FG94-3001
General information
- Timing
-
22.04.2024 - 26.04.2024
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 3 cr
- Local portion
- 1 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Open UAS and Continuing education
- Campus
- Savonlinna Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Open University of Applied Sciences
Objective
Tulevaisuudessa tarvitaan lisää matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaisia kehittämään elämyksellisiä ja vastuullisia palveluita asiakkaille.
Kiinnostaako sinua matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen tai johtaminen? Oletko kiinnostunut restonomin AMK opinnoista?
Löydä oma alasi! Matkailu- ja palveluliiketoiminnan restonomiopinnot Xamkissa -opintojakson tavoitteena on kurkistaa Xamkin restonomikoulutuksen kolmeen opintojaksoon. Tällä opintojaksolla opiskelija saa käsityksen mitä restonomiopinnot ammattikorkeakoulussa ovat ja miten niitä opiskellaan.
Content
• Palveluosaaminen matkailu- ja ravitsemisalalla
• Asiakasymmärrys matkailu- ja ravitsemisalalla
• Valmiuksia matkailu- ja ravitsemisalan työelämään
• Opi kehittämään vuorovaikutustaitojasi
• Miten huomioin erilaiset asiakasryhmät palvelutilanteissa
• Erilaiset kulttuurit kohtaavat asiakaspalvelussa – mitä otan huomioo
Aiheisiin tutustutaan itsenäisesti monipuolisten oppimateriaalien ja tehtävien kautta. Kolmen eri aihealueen lisäksi opintojaksolla tutustutaan Xamkin restonomiopetuksen eri toteutustapoihin ja opiskelijoiden kuvauksiin opinnoista ja niiden sisällöistä.
Course material
Opettajan osoittama materiaali, joka löytyy Learn-verkko-oppimisympäristöstä.
Study forms and methods
Kiinnostaako sinua matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen tai johtaminen? Oletko kiinnostunut restonomi (AMK) -opinnoista?
Tulevaisuudessa tarvitaan lisää matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaisia kehittämään elämyksellisiä ja vastuullisia palveluita asiakkaille.
Tällä Savonlinnan lukioiden projektiviikon opintojaksolla opiskelija saa käsityksen siitä mitä restonomiopinnot ammattikorkeakoulussa ovat ja miten niitä opiskellaan. Opintojaksolla saat tietoa seuraavista aiheista:
• Palveluosaaminen matkailu- ja ravitsemisalalla
• Asiakasymmärrys matkailu- ja ravitsemisalalla
• Valmiuksia matkailu- ja ravitsemisalan työelämään
• Opi kehittämään vuorovaikutustaitojasi
• Miten huomioin erilaiset asiakasryhmät palvelutilanteissa
• Erilaiset kulttuurit kohtaavat asiakaspalvelussa – mitä otan huomioon.
Aikataulu:
• ma 22.4. Lähiopetuspäivä Taidelukiolla klo 9–12, aiheena ’Asiakaspalvelun ABC matkailu- ja ravitsemisalalla’
• ti 23.4. Itsenäistä opiskelua 'Löydä oma alasi!' -opintojakson verkko-oppimisympäristössä
• ke 24.4. Lähiopetuspäivä Lyseon lukiolla klo 9–12, aiheena ’Vinkit vieraanvaraisuusalan palvelutilanteisiin’
• to 25.4. Itsenäistä opiskelua 'Löydä oma alasi!' -opintojakson verkko-oppimisympäristössä
• pe 26.4. Itsenäistä opiskelua 'Löydä oma alasi!' -opintojakson verkko-oppimisympäristössä
Paikka: Lähiopetuspaikkoina Taidelukio ja Lyseon lukio.
Further information
Savonlinnan lukioiden projektiviikkoon sisältyvä opintojakso.
Evaluation scale
Approved/Failed