Skip to main content

Find your thing! Hospitality management studies at Xamk and ABC of customer service (3 cr)

Code: AV00FG94-3001

General information


Timing
22.04.2024 - 26.04.2024
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
3 cr
Local portion
1 cr
Virtual portion
2 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Open UAS and Continuing education
Campus
Savonlinna Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Open University of Applied Sciences
Teachers
Sini Laukkanen
Teacher in charge
Sini Laukkanen
Course
AV00FG94
No reservations found for realization AV00FG94-3001!

Objective

Tulevaisuudessa tarvitaan lisää matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaisia kehittämään elämyksellisiä ja vastuullisia palveluita asiakkaille.

Kiinnostaako sinua matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen tai johtaminen? Oletko kiinnostunut restonomin AMK opinnoista?

Löydä oma alasi! Matkailu- ja palveluliiketoiminnan restonomiopinnot Xamkissa -opintojakson tavoitteena on kurkistaa Xamkin restonomikoulutuksen kolmeen opintojaksoon. Tällä opintojaksolla opiskelija saa käsityksen mitä restonomiopinnot ammattikorkeakoulussa ovat ja miten niitä opiskellaan.

Content

• Palveluosaaminen matkailu- ja ravitsemisalalla
• Asiakasymmärrys matkailu- ja ravitsemisalalla
• Valmiuksia matkailu- ja ravitsemisalan työelämään
• Opi kehittämään vuorovaikutustaitojasi
• Miten huomioin erilaiset asiakasryhmät palvelutilanteissa
• Erilaiset kulttuurit kohtaavat asiakaspalvelussa – mitä otan huomioo

Aiheisiin tutustutaan itsenäisesti monipuolisten oppimateriaalien ja tehtävien kautta. Kolmen eri aihealueen lisäksi opintojaksolla tutustutaan Xamkin restonomiopetuksen eri toteutustapoihin ja opiskelijoiden kuvauksiin opinnoista ja niiden sisällöistä.

Course material

Opettajan osoittama materiaali, joka löytyy Learn-verkko-oppimisympäristöstä.

Study forms and methods

Kiinnostaako sinua matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen tai johtaminen? Oletko kiinnostunut restonomi (AMK) -opinnoista?

Tulevaisuudessa tarvitaan lisää matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaisia kehittämään elämyksellisiä ja vastuullisia palveluita asiakkaille.

Tällä Savonlinnan lukioiden projektiviikon opintojaksolla opiskelija saa käsityksen siitä mitä restonomiopinnot ammattikorkeakoulussa ovat ja miten niitä opiskellaan. Opintojaksolla saat tietoa seuraavista aiheista:

• Palveluosaaminen matkailu- ja ravitsemisalalla
• Asiakasymmärrys matkailu- ja ravitsemisalalla
• Valmiuksia matkailu- ja ravitsemisalan työelämään
• Opi kehittämään vuorovaikutustaitojasi
• Miten huomioin erilaiset asiakasryhmät palvelutilanteissa
• Erilaiset kulttuurit kohtaavat asiakaspalvelussa – mitä otan huomioon.

Aikataulu:
• ma 22.4. Lähiopetuspäivä Taidelukiolla klo 9–12, aiheena ’Asiakaspalvelun ABC matkailu- ja ravitsemisalalla’
• ti 23.4. Itsenäistä opiskelua 'Löydä oma alasi!' -opintojakson verkko-oppimisympäristössä
• ke 24.4. Lähiopetuspäivä Lyseon lukiolla klo 9–12, aiheena ’Vinkit vieraanvaraisuusalan palvelutilanteisiin’
• to 25.4. Itsenäistä opiskelua 'Löydä oma alasi!' -opintojakson verkko-oppimisympäristössä
• pe 26.4. Itsenäistä opiskelua 'Löydä oma alasi!' -opintojakson verkko-oppimisympäristössä

Paikka: Lähiopetuspaikkoina Taidelukio ja Lyseon lukio.

Further information

Savonlinnan lukioiden projektiviikkoon sisältyvä opintojakso.

Evaluation scale

Approved/Failed

Go back to top of page