Skip to main content

Customer-oriented hospitality services (5 cr)

Code: MR00AE97-3007

General information


Enrollment
15.08.2019 - 30.08.2019
Registration for the implementation has ended.
Timing
03.08.2019 - 18.12.2019
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Mikkeli Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
Eliisa Kotro
Teacher in charge
Eliisa Kotro
Course
MR00AE97
No reservations found for realization MR00AE97-3007!

Objective

You show familiarity with the main principles of consumption. You are capable of finding statistical and qualitative research data about the structure and changes of private consumption. You can foresee the expectations of customer and act according to the requirements of the service situation. You are familiar with the manners and business culture needed in working life and customer service. You can apply factors of service quality and success in producing memorable experiences. You know the characteristics of Russian society and culture in your work in your professional field.

Content

What are the main factors affecting consumer behaviour and changes in it? How do you research consumer behaviour? What are the consumer trends in your field, the factors affecting them and how can we utilise consumer trends in service business? What are the constituents of quality in a rich service experience and customer experience? How do you operate with different kinds of situations and with different kinds of customers?

Study forms and methods

Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Matkailu- ja ravitsemispalvelut toimialana (15 op) - moduuli muodostuu kolmesta opintojaksosta: Asiakas palvelujen keskiössä, Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristö sekä Kestävyys, laatu ja turvallisuus. Moduulin suorittamiseen liittyy opintojaksojen yhteinen moduulitehtävä, josta tämän
Asiakas palvelujen keskiössä -opintojakson osuus on 2 op.
Muut opintojakson osasuoritukset ovat: läsnäolo ja aktiivisuus, 1-2 pv työskentely kampusravintolassa, oppimistehtävät ja keskustelut Moodlessa.

Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
Jos työskentelet matkailu-/ravitsemisalan työpaikassa, voit neuvotella opettajan kanssa tämän oppimisväylän käytöstä. Oppimistehtävät kytketään mahdollisuuksien mukaan opiskelijan omaan työpaikkaan.

Työhön integroitu oppimisväylä:
Keskustele opettajan kanssa suoritustavasta.

Assessment criteria, good (3)

Students can a) use professional vocabulary systematically b) look for information in the key information sources of the field d) operate with customers and target groups e) use the key models and methods in researching consumer behaviour f) work as a target-oriented and responsible team member

Qualifications

No prerequisites

Go back to top of page