Skip to main content

Nutrition in Patient Work (5 cr)

Code: S00D050-3003

General information


Enrollment
15.08.2020 - 04.09.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
31.08.2020 - 30.11.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
5 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Yhteisten opintojen koulutusyksikkö
Campus
Ecampus
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 20
Degree programmes
Degree Programme in Health Care
Degree Programme in Nursing
Teacher in charge
Sirpa Gardemeister
Course
S00D050
No reservations found for realization S00D050-3003!

Objective

The student can: understand the Finnish dietary recommendations in health assessment guide a patient in dietary questions of different diseases assess patien`s nutrition

Content

How does the dietary recommendations improve human health? How does diseases affect patient`s dietary needs? What kind of methods can we use to assess patient`s nutrition?

Course material

Learnissa ilmoitettu materiaali, ja joku uudehko, oman valinnan mukainen ravitsemuksen oppikirja, esim. Sinisalo Laura, Ravitsemus hoitotyössä, Edita.

Study forms and methods

Ei ole mahdollinen tällä opintojaksolla.

RDI and work-related cooperation

Ei sisälly.

Timing of exams and assignments

Oppimistehtävät ovat ajastettuja.

Student workload

Opiskelijan työmäärä jaksottuu ajastettujen tehtävien kautta tasaisesti opintojakson ajalle. Verkko-opintoja 135 tuntia.

Further information

Verkko-opintojakso

Evaluation scale

Approved/Failed

Assessment methods and criteria

Opintojakson arviointi pohjautuu oppimistehtäviin.

Go back to top of page