Siirry suoraan sisältöön

Matkailu ja palveluliiketoiminta, ylempi amk: MRMI25SVY

Opetussuunitelman tunnus: MRMI25SVY

Tutkintonimike
restonomi (ylempi AMK)
Laajuus
90 op
Kesto
2 vuotta (90 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2025
Opetuskieli
suomi

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2025-2026 2026-2027 Syksy 2025 Kevät 2026 Syksy 2026 Kevät 2027 1. / 2025 2. / 2026 3. / 2026 1. / 2026 2. / 2027 3. / 2027
MRMI25SVY-1001
YDINOSAAMINEN

(Valitaan kaikki )

60
MRMI25SVY-1006
Matkailu- ja ravitsemisalan johtamis- ja liiketoimintaosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
MR00EY97 Matkailu- ja ravitsemisalan kannattavan liiketoiminnan johtaminen  5
MR00EY98 Matkailu- ja ravitsemisalan organisaatiot muutoksessa 5
MR00EY99 Digitaalisuus matkailu- ja ravitsemispalveluissa 5
MRMI25SVY-1007
Tulevaisuuskestävä matkailu- ja ravitsemisala 

(Valitaan kaikki )

15
MR00EZ00 Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristön analyysi 5
MR00EZ01 Matkailu- ja ravitsemisalan asiakaskokemuksen tutkimuksellinen kehittäminen 5
MR00EZ02 Matkailu- ja ravitsemisalan tulevaisuuden näkymät 5
MRMI25SVY-1008
Opinnäytetyö (YAMK)

(Valitaan kaikki )

30
YO00CV19 Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu 10
YO00CV20 Opinnäytetyön toteutus 10
YO00CV21 Opinnäytetyön esitys, raportointi ja arviointi 10
MRMI25SVY-1010
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan opintopisteitä: 30)

30
Yhteensä 90 40 20 15 25 10 10 15 12.5 12.5 10 5 5

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
MRMI25SVY-1001
YDINOSAAMINEN

(Valitaan kaikki )

60
MRMI25SVY-1006
Matkailu- ja ravitsemisalan johtamis- ja liiketoimintaosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
MR00EY97 Matkailu- ja ravitsemisalan kannattavan liiketoiminnan johtaminen  5
MR00EY98 Matkailu- ja ravitsemisalan organisaatiot muutoksessa 5
MR00EY99 Digitaalisuus matkailu- ja ravitsemispalveluissa 5
MRMI25SVY-1007
Tulevaisuuskestävä matkailu- ja ravitsemisala 

(Valitaan kaikki )

15
MR00EZ00 Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristön analyysi 5
MR00EZ01 Matkailu- ja ravitsemisalan asiakaskokemuksen tutkimuksellinen kehittäminen 5
MR00EZ02 Matkailu- ja ravitsemisalan tulevaisuuden näkymät 5
MRMI25SVY-1008
Opinnäytetyö (YAMK)

(Valitaan kaikki )

30
YO00CV19 Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu 10
YO00CV20 Opinnäytetyön toteutus 10
YO00CV21 Opinnäytetyön esitys, raportointi ja arviointi 10
MRMI25SVY-1010
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan opintopisteitä: 30 )

30
Siirry alkuun