Matkailu ja palveluliiketoiminta, ylempi amk: MRMI25SVY
Opetussuunitelman tunnus: MRMI25SVY
- Tutkintonimike
- restonomi (ylempi AMK)
- Laajuus
- 90 op
- Kesto
- 2 vuotta (90 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2025
- Opetuskieli
- suomi
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2025-2026 | 2026-2027 | Syksy 2025 | Kevät 2026 | Syksy 2026 | Kevät 2027 | 1. / 2025 | 2. / 2026 | 3. / 2026 | 1. / 2026 | 2. / 2027 | 3. / 2027 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
MRMI25SVY-1001 |
YDINOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
60 | ||||||||||||
MRMI25SVY-1006 |
Matkailu- ja ravitsemisalan johtamis- ja liiketoimintaosaaminen
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||
MR00EY97 | Matkailu- ja ravitsemisalan kannattavan liiketoiminnan johtaminen | 5 | ||||||||||||
MR00EY98 | Matkailu- ja ravitsemisalan organisaatiot muutoksessa | 5 | ||||||||||||
MR00EY99 | Digitaalisuus matkailu- ja ravitsemispalveluissa | 5 | ||||||||||||
MRMI25SVY-1007 |
Tulevaisuuskestävä matkailu- ja ravitsemisala
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||
MR00EZ00 | Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristön analyysi | 5 | ||||||||||||
MR00EZ01 | Matkailu- ja ravitsemisalan asiakaskokemuksen tutkimuksellinen kehittäminen | 5 | ||||||||||||
MR00EZ02 | Matkailu- ja ravitsemisalan tulevaisuuden näkymät | 5 | ||||||||||||
MRMI25SVY-1008 |
Opinnäytetyö (YAMK)
(Valitaan kaikki ) |
30 | ||||||||||||
YO00CV19 | Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu | 10 | ||||||||||||
YO00CV20 | Opinnäytetyön toteutus | 10 | ||||||||||||
YO00CV21 | Opinnäytetyön esitys, raportointi ja arviointi | 10 | ||||||||||||
MRMI25SVY-1010 |
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan opintopisteitä: 30) |
30 | ||||||||||||
Yhteensä | 90 | 40 | 20 | 15 | 25 | 10 | 10 | 15 | 12.5 | 12.5 | 10 | 5 | 5 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Yamk-tutkinto
Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin kuuluu: 1) syventäviä ammattiopintoja; 2) vapaasti valittavia opintoja; 3) opinnäytetyö
Opinnäytetyö |
Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu |
Opinnäytetyön toteutus |
Opinnäytetyön esitys, raportointi ja arviointi |
Syventävät ammattiopinnot |
Ei liitettyjä opintojaksoja |
Vapaasti valittavat opinnot |
Ei liitettyjä opintojaksoja |
Luokittelemattomat |
Matkailu- ja ravitsemisalan kannattavan liiketoiminnan johtaminen |
Matkailu- ja ravitsemisalan organisaatiot muutoksessa |
Digitaalisuus matkailu- ja ravitsemispalveluissa |
Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristön analyysi |
Matkailu- ja ravitsemisalan asiakaskokemuksen tutkimuksellinen kehittäminen |
Matkailu- ja ravitsemisalan tulevaisuuden näkymät |
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
MRMI25SVY-1001 |
YDINOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
60 |
MRMI25SVY-1006 |
Matkailu- ja ravitsemisalan johtamis- ja liiketoimintaosaaminen
(Valitaan kaikki ) |
15 |
MR00EY97 | Matkailu- ja ravitsemisalan kannattavan liiketoiminnan johtaminen | 5 |
MR00EY98 | Matkailu- ja ravitsemisalan organisaatiot muutoksessa | 5 |
MR00EY99 | Digitaalisuus matkailu- ja ravitsemispalveluissa | 5 |
MRMI25SVY-1007 |
Tulevaisuuskestävä matkailu- ja ravitsemisala
(Valitaan kaikki ) |
15 |
MR00EZ00 | Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristön analyysi | 5 |
MR00EZ01 | Matkailu- ja ravitsemisalan asiakaskokemuksen tutkimuksellinen kehittäminen | 5 |
MR00EZ02 | Matkailu- ja ravitsemisalan tulevaisuuden näkymät | 5 |
MRMI25SVY-1008 |
Opinnäytetyö (YAMK)
(Valitaan kaikki ) |
30 |
YO00CV19 | Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu | 10 |
YO00CV20 | Opinnäytetyön toteutus | 10 |
YO00CV21 | Opinnäytetyön esitys, raportointi ja arviointi | 10 |
MRMI25SVY-1010 |
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan opintopisteitä: 30 ) |
30 |