Hospitality business environment (5 cr)
Code: MR00DU39-3002
General information
Enrollment
15.08.2020 - 04.09.2020
Timing
31.08.2020 - 30.12.2020
Number of ECTS credits allocated
5 op
RDI portion
2 op
Mode of delivery
Contact teaching
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Mikkeli Campus
Teaching languages
- Finnish
Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
- Tuula Höglund
- Tiina Tuovinen
Teacher in charge
Tuula Höglund
Groups
-
MRMI20SPMatkailu- ja palveluliiketoiminta, päivätoteutus
-
MRMI20KPTourism and Service Business, full-time studies
Objective
You can describe hospitality as a concept and as a field of business and profession.
You can describe development prospects and future trends.
Content
What is meant by tourism and hospitality as concepts?
What are the trends, challenges and the prospects in hospitality business?
Opiskelumateriaali
Opiskelumateriaali ilmoitetaan myöhemmin.
Yksilölliset oppimisväylät
Työviikkopohjainen oppimisväylä
Osallistut työjärjestyksen mukaisesti opetukseen ja ohjaukseen. Opiskelusi rytmittyvät työjärjestyksen mukaisten ryhmätapaamisten ja itsenäisesti tehtävien oppimistehtävien mukaan.
Opintoja nopeuttava oppimisväylä
Itsenäinen suoritustapa verkkototeutuksena, itsenäisesti suoritettavat oppimistehtävät ja itsenäinen aiheeseen tutustuminen. Oppimistehtävät ovat samat kuin työviikkopohjaisessa toteutuksessa. Voit osallistua lähiopetukseen kiinnostuksesi ja tarpeittesi mukaisesti.
Työhön integroitu oppimisväylä
Jos työssäsi on opintojakson sisältöjä vastaavia aihealueita, voit suorittaa opintojakson työpaikallasi joko kokonaan tai osittain. Työssäsi perehdyt opintojaksolla käsiteltäviin teemoihin siten, että hallitset ne teoriassa ja käytännössä. Osoitat osaamisesi osaamisen näyttönä, jonka laajuus ja muoto määräytyvät opintojakson oppimistavoitteiden mukaan. Sovitaan yhdessä opettajan kanssa.
Opiskelijan työmäärä
Opiskelijan työmäärä yhteensä 135 tuntia.
Evaluation scale
1-5