Siirry suoraan sisältöön

Kehittyvä elintarviketekniikka, päivätoteutus: ELKV25SP

Tunnus: ELKV25SP

Tutkinto:
Tekniikan ammattikorkeakoulututkinto

Tutkintonimike:
Insinööri (AMK)

Laajuus:
240 op

Kesto:
4 vuotta (240 op)

Aloituslukukausi:
Syksy 2025

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2025-2026 2026-2027 2027-2028 2028-2029 Syksy 2025 Kevät 2026 Syksy 2026 Kevät 2027 Syksy 2027 Kevät 2028 Syksy 2028 Kevät 2029 1. / 2025 2. / 2026 3. / 2026 1. / 2026 2. / 2027 3. / 2027 1. / 2027 2. / 2028 3. / 2028 1. / 2028 2. / 2029 3. / 2029
ELKV25SP-1001
YDINOSAAMINEN

(Valitaan kaikki )

180
ELKV25SP-1003
Yhteiset opinnot

(Valitaan kaikki )

30
XY00EX56 Opinto- ja työelämävalmiudet 5
XY00EX57 Digitaidot 5
XY00EX59 Viestintätaidot 5
XY00EX60 Ammattiruotsi 5
XY00EX58 Ammattienglanti 5
XY00EX61 Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5
ELKV25SP-1004
Luonnontieteelliset opinnot

(Valitaan kaikki )

35
EL00FB42 Kemian ja lämpöopin perusteet 5
EL00FB43 Mikrobiologia 5
TY00EY55 Insinöörimatematiikka 1 5
TY00EY56 Insinöörimatematiikka 2 5
TY00FB03 Insinöörifysiikka 5
EL00FB44 Elintarvikekemia 5
EL00FB45 Biokemia ja metabolia 5
ELKV25SP-1005
Elintarviketuotanto

(Valitaan kaikki )

35
EL00FB46 Elintarvikehygienia 5
EL00FB47 Elintarviketuntemus ja -lainsäädäntö 5
EL00FB48 Elintarviketekniikka 5
EL00FB49 Omavalvonta ja laadunhallinta 5
EL00FB50 Kasviperäisten elintarvikkeiden valmistus 5
EL00FB51 Kasvisten käsittely 5
EL00FB52 Valmisruokaprosessit 5
ELKV25SP-1006
Elintarviketuotannon toimintaympäristö

(Valitaan kaikki )

35
EL00FB53 Vastuullinen elintarviketuotanto 5
EL00FB54 Prosessi- ja pakkaustekniikka 5
EL00FB55 Pakkausmerkinnät ja kontaktimateriaalit 5
EL00FB56 Ruokatrendit ja tuotekehitys 5
EL00FB57 Talous- ja prosessivesi 5
EL00FB58 Työlainsäädäntö ja esihenkilötyö, työsuojelu 5
EL00FB59 Elintarviketuotannon edistyneet teknologiat 5
ELKV25SP-1007
Harjoittelu

(Valitaan kaikki )

30
EL00FB40 Perusharjoittelu 15
EL00FB41 Syventävä harjoittelu 15
ELKV25SP-1008
Opinnäytetyö

(Valitaan kaikki )

15
OP00AA43 Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu 5
OP00AA44 Opinnäytetyön toteutus 5
OP00AA45 Opinnäytetyön raportointi, arviointi ja esittely 5
ELKV25SP-1002
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60)

60
ELKV25SP-1009
Ammatilliset vapaasti valittavat opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 45)

45
ELKV25SP-1010
Muut vapaasti valittavat opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15)

15
Yhteensä 240 57 57 31 35 27 30 27 30 21 10 5 30 27 30 0 27 30 0 21 10 0 5 15 15

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
ELKV25SP-1001
YDINOSAAMINEN

(Valitaan kaikki)

180
ELKV25SP-1003
Yhteiset opinnot

(Valitaan kaikki)

30
XY00EX56 Opinto- ja työelämävalmiudet 5
XY00EX57 Digitaidot 5
XY00EX59 Viestintätaidot 5
XY00EX60 Ammattiruotsi 5
XY00EX58 Ammattienglanti 5
XY00EX61 Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5
ELKV25SP-1004
Luonnontieteelliset opinnot

(Valitaan kaikki)

35
EL00FB42 Kemian ja lämpöopin perusteet 5
EL00FB43 Mikrobiologia 5
TY00EY55 Insinöörimatematiikka 1 5
TY00EY56 Insinöörimatematiikka 2 5
TY00FB03 Insinöörifysiikka 5
EL00FB44 Elintarvikekemia 5
EL00FB45 Biokemia ja metabolia 5
ELKV25SP-1005
Elintarviketuotanto

(Valitaan kaikki)

35
EL00FB46 Elintarvikehygienia 5
EL00FB47 Elintarviketuntemus ja -lainsäädäntö 5
EL00FB48 Elintarviketekniikka 5
EL00FB49 Omavalvonta ja laadunhallinta 5
EL00FB50 Kasviperäisten elintarvikkeiden valmistus 5
EL00FB51 Kasvisten käsittely 5
EL00FB52 Valmisruokaprosessit 5
ELKV25SP-1006
Elintarviketuotannon toimintaympäristö

(Valitaan kaikki)

35
EL00FB53 Vastuullinen elintarviketuotanto 5
EL00FB54 Prosessi- ja pakkaustekniikka 5
EL00FB55 Pakkausmerkinnät ja kontaktimateriaalit 5
EL00FB56 Ruokatrendit ja tuotekehitys 5
EL00FB57 Talous- ja prosessivesi 5
EL00FB58 Työlainsäädäntö ja esihenkilötyö, työsuojelu 5
EL00FB59 Elintarviketuotannon edistyneet teknologiat 5
ELKV25SP-1007
Harjoittelu

(Valitaan kaikki)

30
EL00FB40 Perusharjoittelu 15
EL00FB41 Syventävä harjoittelu 15
ELKV25SP-1008
Opinnäytetyö

(Valitaan kaikki)

15
OP00AA43 Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu 5
OP00AA44 Opinnäytetyön toteutus 5
OP00AA45 Opinnäytetyön raportointi, arviointi ja esittely 5
ELKV25SP-1002
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60)

60
ELKV25SP-1009
Ammatilliset vapaasti valittavat opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 45)

45
ELKV25SP-1010
Muut vapaasti valittavat opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15)

15