Kehittyvä elintarviketekniikka, päivätoteutus: ELKV25SP
Tunnus: ELKV25SP
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 | 2028-2029 | Syksy 2025 | Kevät 2026 | Syksy 2026 | Kevät 2027 | Syksy 2027 | Kevät 2028 | Syksy 2028 | Kevät 2029 | 1. / 2025 | 2. / 2026 | 3. / 2026 | 1. / 2026 | 2. / 2027 | 3. / 2027 | 1. / 2027 | 2. / 2028 | 3. / 2028 | 1. / 2028 | 2. / 2029 | 3. / 2029 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ELKV25SP-1001 |
YDINOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
180 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV25SP-1003 |
Yhteiset opinnot
(Valitaan kaikki ) |
30 | ||||||||||||||||||||||||
XY00EX56 | Opinto- ja työelämävalmiudet | 5 | ||||||||||||||||||||||||
XY00EX57 | Digitaidot | 5 | ||||||||||||||||||||||||
XY00EX59 | Viestintätaidot | 5 | ||||||||||||||||||||||||
XY00EX60 | Ammattiruotsi | 5 | ||||||||||||||||||||||||
XY00EX58 | Ammattienglanti | 5 | ||||||||||||||||||||||||
XY00EX61 | Tutkimus- ja kehittämisosaaminen | 5 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV25SP-1004 |
Luonnontieteelliset opinnot
(Valitaan kaikki ) |
35 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB42 | Kemian ja lämpöopin perusteet | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB43 | Mikrobiologia | 5 | ||||||||||||||||||||||||
TY00EY55 | Insinöörimatematiikka 1 | 5 | ||||||||||||||||||||||||
TY00EY56 | Insinöörimatematiikka 2 | 5 | ||||||||||||||||||||||||
TY00FB03 | Insinöörifysiikka | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB44 | Elintarvikekemia | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB45 | Biokemia ja metabolia | 5 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV25SP-1005 |
Elintarviketuotanto
(Valitaan kaikki ) |
35 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB46 | Elintarvikehygienia | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB47 | Elintarviketuntemus ja -lainsäädäntö | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB48 | Elintarviketekniikka | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB49 | Omavalvonta ja laadunhallinta | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB50 | Kasviperäisten elintarvikkeiden valmistus | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB51 | Kasvisten käsittely | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB52 | Valmisruokaprosessit | 5 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV25SP-1006 |
Elintarviketuotannon toimintaympäristö
(Valitaan kaikki ) |
35 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB53 | Vastuullinen elintarviketuotanto | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB54 | Prosessi- ja pakkaustekniikka | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB55 | Pakkausmerkinnät ja kontaktimateriaalit | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB56 | Ruokatrendit ja tuotekehitys | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB57 | Talous- ja prosessivesi | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB58 | Työlainsäädäntö ja esihenkilötyö, työsuojelu | 5 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB59 | Elintarviketuotannon edistyneet teknologiat | 5 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV25SP-1007 |
Harjoittelu
(Valitaan kaikki ) |
30 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB40 | Perusharjoittelu | 15 | ||||||||||||||||||||||||
EL00FB41 | Syventävä harjoittelu | 15 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV25SP-1008 |
Opinnäytetyö
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||||||||||||||
OP00AA43 | Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu | 5 | ||||||||||||||||||||||||
OP00AA44 | Opinnäytetyön toteutus | 5 | ||||||||||||||||||||||||
OP00AA45 | Opinnäytetyön raportointi, arviointi ja esittely | 5 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV25SP-1002 |
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60) |
60 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV25SP-1009 |
Ammatilliset vapaasti valittavat opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 45) |
45 | ||||||||||||||||||||||||
ELKV25SP-1010 |
Muut vapaasti valittavat opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 | ||||||||||||||||||||||||
Yhteensä | 240 | 57 | 57 | 31 | 35 | 27 | 30 | 27 | 30 | 21 | 10 | 5 | 30 | 27 | 30 | 0 | 27 | 30 | 0 | 21 | 10 | 0 | 5 | 15 | 15 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Amk-tutkinto
Ammattikorkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin kuuluu: 1) perus- ja ammattiopintoja; 2) vapaasti valittavia opintoja; 3) ammattitaitoa edistävää harjoittelua; 4) opinnäytetyö.
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
ELKV25SP-1001 |
YDINOSAAMINEN
(Valitaan kaikki) |
180 |
ELKV25SP-1003 |
Yhteiset opinnot
(Valitaan kaikki) |
30 |
XY00EX56 | Opinto- ja työelämävalmiudet | 5 |
XY00EX57 | Digitaidot | 5 |
XY00EX59 | Viestintätaidot | 5 |
XY00EX60 | Ammattiruotsi | 5 |
XY00EX58 | Ammattienglanti | 5 |
XY00EX61 | Tutkimus- ja kehittämisosaaminen | 5 |
ELKV25SP-1004 |
Luonnontieteelliset opinnot
(Valitaan kaikki) |
35 |
EL00FB42 | Kemian ja lämpöopin perusteet | 5 |
EL00FB43 | Mikrobiologia | 5 |
TY00EY55 | Insinöörimatematiikka 1 | 5 |
TY00EY56 | Insinöörimatematiikka 2 | 5 |
TY00FB03 | Insinöörifysiikka | 5 |
EL00FB44 | Elintarvikekemia | 5 |
EL00FB45 | Biokemia ja metabolia | 5 |
ELKV25SP-1005 |
Elintarviketuotanto
(Valitaan kaikki) |
35 |
EL00FB46 | Elintarvikehygienia | 5 |
EL00FB47 | Elintarviketuntemus ja -lainsäädäntö | 5 |
EL00FB48 | Elintarviketekniikka | 5 |
EL00FB49 | Omavalvonta ja laadunhallinta | 5 |
EL00FB50 | Kasviperäisten elintarvikkeiden valmistus | 5 |
EL00FB51 | Kasvisten käsittely | 5 |
EL00FB52 | Valmisruokaprosessit | 5 |
ELKV25SP-1006 |
Elintarviketuotannon toimintaympäristö
(Valitaan kaikki) |
35 |
EL00FB53 | Vastuullinen elintarviketuotanto | 5 |
EL00FB54 | Prosessi- ja pakkaustekniikka | 5 |
EL00FB55 | Pakkausmerkinnät ja kontaktimateriaalit | 5 |
EL00FB56 | Ruokatrendit ja tuotekehitys | 5 |
EL00FB57 | Talous- ja prosessivesi | 5 |
EL00FB58 | Työlainsäädäntö ja esihenkilötyö, työsuojelu | 5 |
EL00FB59 | Elintarviketuotannon edistyneet teknologiat | 5 |
ELKV25SP-1007 |
Harjoittelu
(Valitaan kaikki) |
30 |
EL00FB40 | Perusharjoittelu | 15 |
EL00FB41 | Syventävä harjoittelu | 15 |
ELKV25SP-1008 |
Opinnäytetyö
(Valitaan kaikki) |
15 |
OP00AA43 | Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu | 5 |
OP00AA44 | Opinnäytetyön toteutus | 5 |
OP00AA45 | Opinnäytetyön raportointi, arviointi ja esittely | 5 |
ELKV25SP-1002 |
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60) |
60 |
ELKV25SP-1009 |
Ammatilliset vapaasti valittavat opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 45) |
45 |
ELKV25SP-1010 |
Muut vapaasti valittavat opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 |